- 4 Ağustos 2009
- 90.205
- 71.162
- 5.188
Fabritzyo yazmis herif kolombiyadaymis orada saglik kontrolunden gecirecekmisiz. Yetişmez.Daha zaman var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabritzyo yazmis herif kolombiyadaymis orada saglik kontrolunden gecirecekmisiz. Yetişmez.Daha zaman var.
Yarın öğlene kadar yeni nöbet açılır. Sonra da 15 ine kadar birkaç nöbet daha tüketilir...
Ben daha erken biter diyordum. Yine az olmuş...24 saatte 8 bin mesaj yazmisik.
saçmalık yaw clde oynamicaksa almaya gerek yokFabritzyo yazmis herif kolombiyadaymis orada saglik kontrolunden gecirecekmisiz. Yetişmez.
Vecinoyu en son dkda izledim fena değildi. Beklentinin bu kadar yükseltilip vecino getirmek olmazdı ama bence fena topçu değildi. Ndombele yerine tercih ederdim dogrusu
Isin legal taraflarini biz bilmiyoruz. Belki belli sartlarda listeye yazdirabiliyorsundur.Fabritzyo yazmis herif kolombiyadaymis orada saglik kontrolunden gecirecekmisiz. Yetişmez.
Performanssanchez niye bu kadar gözden düştü?
Bu ne yaw. TFF bir daha bu kadar uzun dönem transfer koymaz umarım. 5’i son olmalı max
Gökhan Dinç sağolsun24 saatte 8 bin mesaj yazmisik.
Xamax maçındada çok iyi oynamıştı.şöyle teknik solbek şu anda Türkiye'de dünyada yok.. son yıllarında kiloluydu ama yinede rahat adam geçiyordu..86 veya 87 yılında malatyaspor'da iken canlı izlemiştim. 3-5-2'de sol taraftan tüm atakları metin başlatmıştı.. o gün tüm tribün mest olmuştu sonraki yıl GS geri almıştı..