Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem' in o pozisyonda oynayabilmesi için;

1. Çevre kontrolünün çok daha iyi olması lazım, bu yaştan sonra zor o iş...

2. Çoğunlukla basit oynamalı, fırsat oluştuğunda bitirici aksiyona girişmeli. Hemen her topta sihirbazlık denmeye devam ederse, yaptığı top kayıplarıyla o hikaye başlamadan biter...

Duruma göre sol ve sağ kanat-forvet olarak devam edecektir. Sağ kanatta, çoğumuzun bayıldığı Rashica benzeri bir rolde gayet verimli olacağını zannediyorum; ortaları filan daha iyi zaten...
zaten icardi'nin arka üçlüsü cümbüş reyiz.
herkes birini farklı bir yere yazıyor, ben de önceleri garipsiyordum sonra alıştım gayet iyi :/

1693858266572.webp

Şu kadrolara bir baktım da Allah Torreira'nın yardımcısı olsun.

Okan Hoca'nın da işi çok zor kim yedek kalsa nasıl oynamaz falan filan diye tepki gelecek hep...

Kağıt üstünde çok iyi kadro gibi ama 3 kilit adam bitik vaziyette. Hocanın işi zor hatta geçen seneden daha zor. Bu malzemelerden yeniden bir yemek yapacak ve bu sefer maç temposu çok sıkı geçecek. Allah korusun üst üste gelecek 2-3 mağlubiyet her şeyi yıkabilir.

ilk 11 nasıl olacak asıl mesele şimdi başlıyor. Tüm herkesin sağlıklı ve formunda olduğunu düşünelim.

Rashica’yı da denkleme dahil edip spesifik bir yorumum var.

Bu sene başarımızı top bizdeykenki değil top rakipteykenki oyunumuz belirleyecek. İzleyiciler topu ayağına isteyen oyuncuları izlemeyi sevdiği için, bu oyuncuların başarıyı getireceğini düşünür ama başarıyı getiren esasında hamal dediğimiz adamların taşıma gücüdür.

Bu konuda gerideyiz ve ya üçlüye dönmemiz ya da sürekli ofansif oynamamız, daha çok gol atmamız gerekecek bu yüzden bu sezon.
Rashica çok fazla boş koşu atıyordu bu da rakiplerin tüm dengesini bozuyordu merkeze atıp rakip beki arkasından çekip Boey'e bomboş koridor bırakıyordu ya da baskı anında ileriye koşu atıp Boey'e uzun vurma şansı veriyordu hatta topu da alıyordu ileriye taşıyordu.

Dediğiniz gibi bu sene alınan oyuncular topla oynamayı çok seviyor daha çok ayağına istiyor topsuz oyunda pek koşu atan karakterde değiller Tete, Ziyech ikisi de daha çok ayağına ister boş koşu atacak Kerem ve Barış hariç oyuncumuz yok.

Galatasaray, Davinson Sánchez ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını TFF'ye bildirdi

1693858391548.webp

Davinson tapusuyla gelmiş 🤌🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt