Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet genel olarak Ndombele sevilmiyor orada.
Sanki kendileri bir halt da, Ndombele'yi sevmiyorlar. Emre Ö.'ı dinledim bugün, herifi Poşet özellikle ikna edip alıyor getiriyor 3 ay sonra kovuluyor. Mou geliyor, önce oynatmıyor. Sonra biraz oynatıp basının önünde 3-4 defa eleştiriyor. Conte geliyor doğru düzgün oynatmıyor vs. Son 10 yılda kaç tane oyuncu alıp parlatmışsınız diye sorarlar adama.

+ büyük takım gibi oynamayı
topu gezdirmeyi öğrenmeliyiz

böyle böyle anca set oyunu gelişir

ön evre topu gezdirmek sağlıklı bir set yapabilmek için

hızlı çıkamadığımız an başı kesik tavuk gibi ne yapacağımızı bilmiyoruz

hocayı eleştiriyorum diye kötü oluyoruz bu konuda
şampiyon hoca argümanı sunuyorlar

bu işin sonunun nereye gideceğini öngörememeleri şaşırtıcı bence

Hızlı çıkarken de bilinçli değiliz ki... Kaç tane umut vaat eden kontratağı saçma sapan tercihlerle hiç ediyoruz her maç. Ne koşular doğru koşu oluyor, ne paslar doğru pas...

tottenham taraftarının yorumlarına bakılırsa sanchez bu takımda oynar ve iyi de oynar.
ndombele ise bir kumar.
hayırlısı
sanchez için totnim taraftarının yorumuna gerek yok. ajaxtan transfer olduğunda plde izlemekten en keyif aldığım stoperdi. hayal bile değildi yaw şaka gibi bizde olması aynısı zaha ve icardi için de geçerli. roma bin tane takla attı zahayı almak için alamadı daha geçen yaz

Davinson’un Tottenham’da en az 2 iyi sezonu var.

Dombele pandemide geldi zaten doğru düzgün taraftarla olamadı.

Herife 65 m euro verdiler beklentiyi düşünün.

Az bile diyorlar sülalesine sövmeleri lazım şu an.

Bu demek değildirki biz Domdom’u bağrımıza basmayacağız zira bu hikayenin bir benzeri de Icardi’de oldu geçen sene.

UEFA listesi 5 dkya bitiyor - bizim o konuda her olayımız tamam diye açıklama var mı ? UEFA CL kadromuz vs vsgibi ?

yabancı sınırı icin uzun süreli kalıcı bir kural getirecez diyorlardı bakalım nezaman adım atacaklar

sanchez için totnim taraftarının yorumuna gerek yok. ajaxtan transfer olduğunda plde izlemekten en keyif aldığım stoperdi. hayal bile değildi yaw şaka gibi bizde olması aynısı zaha ve icardi için de geçerli. roma bin tane takla attı zahayı almak için alamadı daha geçen yaz
zaha'yı bir görelim. geçirdiği uzun sakatlık beni biraz ürkütüyor.
atletizmi zarar görmemiştir inşallah

Sanki kendileri bir halt da, Ndombele'yi sevmiyorlar. Emre Ö.'ı dinledim bugün, herifi Poşet özellikle ikna edip alıyor getiriyor 3 ay sonra kovuluyor. Mou geliyor, önce oynatmıyor. Sonra biraz oynatıp basının önünde 3-4 defa eleştiriyor. Conte geliyor doğru düzgün oynatmıyor vs. Son 10 yılda kaç tane oyuncu alıp parlatmışsınız diye sorarlar adama.

Kötü bir döneme denk geldi ama kendisi de suçsuz değil bence. Fazla gamsız bir oyuncu. Umarım burada bu huyunu törpüleyebilir.

tottenham gibi bir kulübe giderek başta hata yapmış zaten ndombele,

şimdi en azından sahaya çıkmasa bile kupa kazanabileceği yere geldi, rahat rahat oynar

Davinson’un Tottenham’da en az 2 iyi sezonu var.

Dombele pandemide geldi zaten doğru düzgün taraftarla olamadı.

Herife 65 m euro verdiler beklentiyi düşünün.

Az bile diyorlar sülalesine sövmeleri lazım şu an.

Bu demek değildirki biz Domdom’u bağrımıza basmayacağız zira bu hikayenin bir benzeri de Icardi’de oldu geçen sene.
Aynisi Zaniolo da oldu işte. 15e geldi diye bir mac beklenti veremese hemen yerin dibine gömüldü. Kazayla 25-30 a bir gün adam alirsak her maç Messi gibi skor üretmesini isticektir taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt