Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer gökdeniz ve eyüp geliyor ve oynasınlar isteniyorsa vecino için itirazım olmaz ama onlar bile gelmiyorsa büyük akıl tutulmasıdır.

Hee yedeğe alınıyor aynen 1 orta saha daha alacağız . Bu kadar keriz olmayı nasıl başarıyorsunuz ya utanmaz herifler aylardır yok en iyisini alacağız yok 15 milyon euro bütçe var dediler milletle dalga geçtiler. Muhabirlerin ayrı duyumcularin ayrı ıt herifler
Okan hocayı bile kandırmışlar. CL katılımdan ek bütçe açıldı, transferde kullanacağız demişti.

32 yaşındaki adama 3 yıllık sözleşme yapmayın abi yapmayın yazık günah seneye de göndermek için para harcıyacağız

Eğer torreira ile uyumlu vs. Bu yüzden alacaksan 1 yıllık yap O da terreira hatrına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani Lazio Guendoıizyi aldı - yerine aldığı adama son gün gitmişiz bu çok belli.

baya baya böyle bir boşluğa düştüm.

Keske hic transfer yapmasaydik dedirten bir transfer oldu. Neyse hayirlisi olsun artik ne diyelim

Erden baskan şanina ve söylediklerine yakismadi ama canin sagolsun

abartmayalım şu vecinonun fredden hicbir farkı yok 2side eytli üstelik fred daha ucuk kacık maaşlı
ikiside bize lazım olmayan oyuncu tipleri
genc birisi lazımdı bize
Valla kusura bakma da Fred bize cuk otururdu. Rakip aldı diye boklayacak değilim. Vecino kim ? Hiç izlemedim. Ama bu beklentinin karşılığı bu olmamalı. Ben bu CL grubunda 3. oluruz diyorum bu orta saha transferiyle. Dua edelim Toreira'ya bir şey olmasın yoksa 3. bile olamayız.

Erden Timur'a olan güvenim bu transferde sarsıldı. Daha Galatasaray adasındaki yemekde vediği röportajda biz bekliyorsak en iyisi için bekliyoruz minvalinde sözler etmişti. Bumuydu yani getireceğin oyuncu. Büyük hayal kırıklığı Erden timur kalitesine yakışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt