Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki ne Okan ne Erden orta saha sorunlu olduğunu idrak edebilmişler. Yazik

gidip en kötüsünü aldık ya şaka gibi

Şu ülkede bir keyif veren takımımızdı onun da içine sıçtınız, bravo

burdada aynı tipler var sevindiler erden timur başarısız oldu diye yazık harbi yazık

bu işin sonunu nereye varacağını görememeleri daha vahim!
Vecino iyi transfer mi güzel kardeşim. Başarılı mı bu transfer, ihtiyacı karşılar mı? Doğru bir yapılanma mı var? Okan Buruk eleştirirken güzel istediğim gibi eleştirim. Ama iş Yönetime Erden Timur'a gelince eleştirmeyin susun. Doğru yaklaşım mı bu sence?

ETEBO KARO en azından 1 sene delikanlı gibi oynayıp usturuplu şekilde ayrılmıştı. 2+1 şu herifi beslemek zorunda kalabiliriz....

Ulan bi menajer de mi bulamadınız ikna için birilerini.seri nasıl ikna oldu milan isterken

Onu da biraktim Vecino neden oynar ama Torreira oynamaz
Bizimkiler oynamasa bile Vecino nedir yani? Adam Valverde'nin hücum tarafından da yararlanamadı Vecino takımı 10 kişi oynattığı için. bir nevi en iyi oyuncusunu zincirlerdi gibi. Torreira olmaz Ugarte olur yada ben Valverde- Bentancur'u bozamayacağım diyorsan o zaman ileri bir inceci olan De Arresceta'yı koyarsın yani elinde seçenekte çok ama gidip 70-75 dk Vecino'yu oynattı herif.

Vecino gibi 10 tane topçu var bizim anadolu takımlarında

Nerede o Okan Özkan? Kacmis hemen yangını görünce. Gördün mü vizyonu? Her dk savunduğun Erden Timur'u ? Bunda da mi Okan buruk suçlu? Konussaniza alooo. Takım ciftlige dönmüş herkes istediğini alip getiriyor. İcardi kankasini getiriyordu kismet olmadi torreira getirdi. Devre arasinda da zaha rapçi taklacı bir kankisini getirir. Ziyech fastan bedevi kuzenini falan getirir oh ne güzel iş

yazık size harbi yazık

icardiye torreiraya birde laf atıyorsun!!!!

Hayır esas skandal lazio ya para kazandırmak yav adamlar ne istediysek salça oldular birde gittik adamlara 3-4 milyon kaynak sağladık yemin ediyorm böyle rezillik ömrümde görmedim… koçların nemaladığı bu aşağılk lazio ya birde para ödeyeceğiz haaa allah kahretsin yav

Adam ne 6 ne 8

Hiç bir şey değil bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt