Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos 2 milyon euroya sevilla’ya giderse burnu boktan kurtulmaz
Bizim taraftarın bedduası tutar

yaw zaten ramosu nasıl alacaktık kadroda yer yok bu gidişle ortasaha bile dışarda kalıyo
birini alıp lisans dondurmak da 2x maliyet

Nelson kaldığı senaryoda ramos gelmemesi harika oldu. Stoper lazim ama ramosu yedek bırakamazsin. Gerçi bu saatten sonra kimseyi alamayacaz gibi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde şu an mt kampları var hem oyuncuyla hemde kulübüyle bu süreçte nasıl anlaşıp bazı imkanı olan oyuncuları alacağız o da meçhul.
Üzgünüm ama avrupa için transferi kapattık gibi.

Şu saatlerde bir oyuncu ve kulübüyle sözleşmenin son detaylarını konuşuyor olmalılar , bu gece mutlaka bir isim çıkmalı

Bilmem, 18 milyon euroluk oyuncuyu almaya calisiyormusuk artik bunlardan biri mi olacak?
Samiyenhaber'e göre 8-9 kişi vardı listede o ikisinin değerini paylaşmıştı. Belki diğerlerinden birini tercih ettik, istemediğim ihtimalde transfer yapmamayı tercih etmemiz. Mc Kennie ismi ilk çıktığından demiştim orta sahaya o istediğimiz tempo ve hareketi getirir. Ounahi'nin tercih edilmemesi düşündürücü.

Orta saha almazlarsa para yok cart curt flan demesinler adama derler zaha,ziyech,tete'ye var da senin aylardır en elzem bölgene gelince mi yok.

Oyuncu bolluğu ve kadro şişkinliği olan kulüpler İngiltere’de bizim hedefimiz de muhtemelen orada.

Ramos gelmeyecek, neslsson kalacak dediğimizde tarih 15 gün önceyi gösteriyordu. Almak istesek son eleme maçı öncesi alırdık.

Siz girin ben gelirim üzerine de şu kadar para isterim ha diyen adamı da almamamız normal.

IMG_1712.webp

kolpacı olsam birkaç gün arazi olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt