Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakikada gelip gönlümüzü fetheden kaç oyuncumuz olmuştu?

Yavaş yavaş mevzileri boşaltalım.
Yarın 2'den sonra olursa hareketlilik olur olmazsa benim hayalim var avrupa şunu aldık bunu gönderdik ortayı da tamamen boşalttık ama olsun diyenler de hayallerini paylaşmayı kendine saklamalı.

Şu dakikadan sonra iyi hamle gelirse çok çok şaşıririm, artık zaman kalmadı, bu saatlerde isim düşmesi lazımdı ama yok

bi ortasaha transferi için erden timura sallayan şerefsizdir

olmuyorsa gsnin menfaatinedir

bu adamı yedirmeyeceğiz ite çakala

bayern bile yapamadı olur bazen

Arkadasim Erden Timur'u transfer basarisizligi yuzunden elestirirsin. Biz mi dedik kendisi transferden sorumlu tek kisi olsun.

Galatasarayligindan kimse suphe edemez ancak transfer olayi bir suru itin cakalin oldugu bir ortam. Burada planlamada bir basarisizlik varsa elestiririz.

Gorurdum senin yazini sampiyonlar ligine giremeseydik. Bir adamin kicina basina top carpmasina, 10 cm ofsaytlara, rakip forvetlerinin kazmaligina girdik CL'e.

Orta saha alinsa bile benim gozumde bu transfer sezonundaki planlama faciadir. Takimin acik bolgeleri cok acik secikken gittik baska takimlarla calim muhabettine girdik.

Katilirsin, katilmazsin o senin fikrin.

transferler sart oglu sart sakin ocak mocak gecirmesinler akillarina!

Geçmişten gelen tecrübelerime dayanarak yorum yapmam gerekirse orta saha alınacak olsa şu saatte uçak bilgisi falan gelmesi gerekirdi uzun lafın kısası orta saha falan yok içimizden halledeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt