Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper lig portekiz ligi brezilya ligi ispanya ligi neyi izleyeceğimi şaşırmış durumdayım

Erden Timur eleştirilmemeli demek çok saçma. Transferden tek sorumlu yonetici Erden Timur; nasıl başarıda en çok övgüyü kendisi alıyorsa basarisizliktada en büyük eleştiriyi yine kendisi alacak.

Bekliyoruz...

eyüp.webp

Benim anlamadığım olay şu tamam zaha, tete, ziyech fırsat transferleriydi ve bunları da birilerinin yerine aldık zaten tek bonus sol kanat oyuncumuz yoktu zaha fazlalık olarak geldi de bu yönetim dahil asıl beklediğimiz planlarımızın olduğu bölgeye transfer yapmak için engel değil.
Bunun menajer görevlendirmesi var, diğer yöneticileri var. Bu kadar adamın olduğu yerde bir tane adam alamazlarsa net fiyaskoya dönüşür o iş. 20-30 milyonluk adam beklentim de yok yav 8-10 milyona aslında alabileceğimiz profilde oyuncu varken yok verratti, yok paredes, hojberg falan bizim ayağımız bir yere basıp kabak gibi eksiğimiz olan yere adam almaya bakmak lazım.

Midstjo kullanamıyoruz altı üstü 4-5 maç oynatmak için bir oyuncuyu barındıracak halimiz yok.
Oliviera, dubois kalır çeşitlilik lazımdır farklı varyasyonlarda oynatırız bir şekilde verim alırız da midtsjö net fazlalık olarak elimizde duruyor. En azından 5-10 milyon civarında tempolu bir oyuncu gelmeli onun yerine.
Dünyada gedsonların falan bulunduğu oynadığı yerde oyuncu yok yav şeklini kabul etmem ben diyeyim.

Arkadaşlar bu transfer yapma yazılımına bir virüs bulaşmış olabilir mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt