Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmediniz.
Ben yorumları okuyorum bizim taraftarın maçı izlemiyorum.Frede kim iyi diyorsa futbol izlemesin. Yanindan geçenleri izledi sürekli. Bir tane şutu var bir tane de çalımı ona mi tav olmuşlar?
Su zamanda alacagimiz oyuncunun Fred'den iyi olmasi cok cok zor. Su an alacagin adamlar kendi takimlarinda dusunulmeyen adamlar. Imkansiz mi degil ama cok cok zor.Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.
Frede kim iyi diyorsa futbol izlemesin. Yanindan geçenleri izledi sürekli. Bir tane şutu var bir tane de çalımı ona mi tav olmuşlar?
Top rakipteyken ne yaptığına da bak. Eli belinde izliyor.Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.
Yeni orta sahamiz italyanın inter ekibinden gelecek.
Onu sağ kanat oynatacağını söylediBu yaştan sonra çırpı bacak hakim Ziyechten box to box mu yaratacak okan hocam