Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerle kim ilgileniyorsa sınıfta kalmıştır net bu taraftarı aylardır uyuttunuz son gün bir çöpü takıma kazandırdınız tebrikler. Torrerayı çıkar anadolu kulüplerinden hallice ortasahanla hedef avrupada kupa getirmek yersennn.

--> Orta saha transferi hakkındaki açıklamaları: "Şampiyonlar Ligi kadrosu kurup ön elemelere gitmek mi, ön elemeler için yeterli kadroyu kurup ileri dönemde mi takımı geliştirmemiz gerekiyor? Bu konuda zor bir ikilem içerisindeyiz. Biz ön elemeler için de iyi bir takım kurmak istiyoruz. Artık bir omurgası var takımımızın ... Bazı oyuncuları sonlara bırakmamız gerekecek."

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Vecino mu? Amrabat planmışmış. Müthiş bir plansızlık. Gidip Zaha ve Tete’ye girince kendilerine alan bırakmadılar orta saha için. İlk almanız gereken, en önemli pozisyonu sona bıraktınız. Bu adam Çalhanoğlu’nun yerine vs çok girdi oyuna. Tam olarak Pulgar v2. İnş iyi oynar ama kesinlikle aradığımız tarzda bir adam değil.

Gökhan dinç istihbaratı olduğu için inanmayacağım şimdilik :/

Öğlen Ndidi gelirse ban yerim dedim ama daha berbatı oldu herhalde. Özür diliyorum Ndidi gelsin.

İnşallah patlar haluklar. Vecino ne abi bunumu bekledik 3 ay şaka gibi.

aae019da5261e79abb94ff8fba140afe.jpg

Her yere yıldıza gerek yok Vecino iyi adamdı ama 2 yıldır form durumu ne gerileme vs var mı bilmiyorum.

kolpadır herhal erden timur vecino gibi bi adamı almaz
hiç transfer yapmasan daha ii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt