Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Kimse taraftarı aptal yerine koymamalı....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toreyra: madem öyle valverde istiyremtorreira: ben ne alaka
Bu adamı telefonla arasan fiyat konuşmadan biletini kendi alır kafasız herifler yaHadi bu adam super topcu hoca istedi saygi duyuyorum. Tek bir sorum var . Bu adam madem ilk hedefimizdi neden eylulu beklediniz haziranda niye gelmedi kampa katilmadi ?
Vecino morugu gelecegine berkan kalsaydi
Lanet olsun. Bunu alirsak orta sahaya sezona dair ümitlerim ciddi derecede azalir
ilk hedef bu degildiHadi bu adam super topcu hoca istedi saygi duyuyorum. Tek bir sorum var . Bu adam madem ilk hedefimizdi neden eylulu beklediniz haziranda niye gelmedi kampa katilmadi ?
rotasyonda oliviera yerine geliyorsa (demirbay oli gorevini alir) midsjo yerine daha atlatik bi 8-10 gelirse anca mantikli olur ve alternatifler esnek olurVecino faydalı oyuncu defansif olarakta ve ligde Torreira'nın olmadığı anlarda onun yerine oynar falan ama yani vecino'dan daha iyisini ve gencini çok rahat bulabilirdin. O yüzden hatalı transfer mesela adı bizimle gecen Gomez, Fabricio Diaz gibi bir oyuncu alsaydık bari.