Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha takima bak Ali babanin çiftliği. Özellikle torreira istedi diyolar bide. Oldu herkes kankasini alsin getirsin takima

adam belki iyi çıkar bilmiyorum ama çok yaşlı oyuncu aldık yav

genel tablodan memnun değilim.

umarım bu hamleler ters tepmez.

zorlama.webp

o kadar belli ediyor ki şu surat ifadesi - bir şekilde bu adamı savunma görevi mi aldılar ne yaptılar.

Takımın armasındaki 4 yıldızın 2sinde direkt imzası olan adamı paramparça eden tipler bize Erden Timur eleştirisi yaptırtmayacak öyle mi ? Hadi oradan ya. İstifa falan diyen de yok. Ortada bir plan olmadığı ta Zaha işinden belliydi. Hiçbir yöneticiye görevini iyi yaptı diye bu kadar tapmaya lüzum yok. İyi yaptığı övülür yapamadığında da eleştirilir. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Paran yoksa yok de geç. Vardı ise Mannsverk daha yeni gitti 7 milyona, maaşı 1 milyon dahi yoktur. Demek ki isim açısından Erden başkanı tatmin etmemiş, böyle uygun görmüşler. Sezon önümüzde, göreceğiz.

izlemediğiniz adamla ilgili zannediyorum saatlerce ağlayacaksınız hea

Hocam adamı taa Inter zamanından izleyen çok vardır. Her maç son 15-20 dk Hakan ya da Barella yerine giren, yetersiz bir adamdı bu o zamanlarda. Üstünden bir geçmiş hala aynı süreleri oynayan biri bu.

Belli ki iyice geriye gidiyor. Bir de 3 yıl bağlanmışlar adama. Akıl işi değil, eğer gerçekse.

Vecinoyu 1 maç izleyen yoktur forumda
Inter döneminde çok izledim, Lazio'nun büyük maçlarında da izledim iyi bi kesiciydi hatta dönem dönem 6 numara da oynamıştır. Ama aradıımız geçiş oyununu yapacak, top taşıyacak dribling atabilecek biri değil. Zaten son transflerler sonrası yedeğe düştü

Bir de tepkileri azaltmak için üç kuruşluk muhabirlere tweet attırtıyorlar. Gerçekten rezalet. Şu transferin Aysal’ın son döneminden, Cengiz ya da Elmas dönemlerinden bir farkı yok. Erden Timur değil de A.Albayrak olsaydı o da yapardı bu transferi. Yazıklar olsun hepinize, başka da bir şey demiyorum.

Vecino için berkanı yollamak da fail. En az onun kadar oynardı abi, ne gerek var böyle aksiyonlara. 23 yaşında elemanı yollayıp elin moruk çöpünü alıyoruz allah akıl fikir versin

bu adamın başarılı olacağı vardıysa bile bizde, bu saçma süreç ve hayal kırıklığından sonra çok bir şey beklemiyorum maalesef. gereksiz tepki görecek, göze batacak.

bir de susup susup adı ortaya çıkınca "ee ne düşünüyorsunuz bu transfer hakkında" diye manasızca soru soran kim varsa sussun adamı deli etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt