Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.861
- 4.403
- 1.788
para yok bedava topcu almisiz iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dikkat cekici bi ozelligi yok muz kardes. Bizi bir ust seviyeye cekicek adam degil. Butun yaz bekleyip bunu aldiysak tepkimiz onadir.Vecinoyu 1 maç izleyen yoktur forumda
Sanmıyorum başka birisini alacaklarını. Sergio formunu yakalar umarım. Vecino'da Torreira'nın yedeği olur birde zor maçlarda Vecino oynar daha sert bir orta saha için.rotasyonda oliviera yerine geliyorsa (demirbay oli gorevini alir) midsjo yerine daha atlatik bi 8-10 gelirse anca mantikli olur ve alternatifler esnek olur
şimdide beklentiyi yükselttiniz diyor kendisi hahaha️
getirin buraya. Öyle bir orta saha gelecekki hepiniz şaşiracaksin diyordu. Kafa göz dalmak istiyorum
en büyük VEÇİNOcu benim şuan
@Okan Özkan mason benimle misin değilmisin
Hocam adamı taa Inter zamanından izleyen çok vardır. Her maç son 15-20 dk Hakan ya da Barella yerine giren, yetersiz bir adamdı bu o zamanlarda. Üstünden bir geçmiş hala aynı süreleri oynayan biri bu.
Belli ki iyice geriye gidiyor. Bir de 3 yıl bağlanmışlar adama. Akıl işi değil, eğer gerçekse.
Ramos'a hortlak dedim, adam en azından A sınıf oyuncuydu geçmişte. Vecino olsa olsa C sınıf sayılır.Bu arada moruksaray diyebiliriz yakında
Habire 30+ yaş üstü adam alınıyor ne hikmetse sicim boyle planlamaya