Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdık abi yaz boyu yazdık biz bonservis siz adamm alacaksanız gidin Kamada alın diye yazdık burda. Ne oldu Lazio Kamada aldı sen gittin adamın yedeğini aldın olacak iş mi? Ayrıca bugün yazmış Calciolog Kamada maaşı 3 milyon. Vecino neredeyse buna gelir emin olun. Ya bari Göz önünde gördün git Breivik falan al kardeşim. İşin kötü tarafı Vecino muhtemelen lisansı olmayacak olan Mitçö kadar katkı veremez.

ucl gruplarında ortasahaya veratti getirsek yınede 3.olabiliriz zaten gercekci olan bu
vecino=fred ikiside savruk ve eytli maliyetli adamlar
ikisinide istemezdim ikiside güzel kazık koş koş bal yapmayan arılar 1 tane teknigi iyi genc alsalar şu 2si konusulmazdı bile
Ben aynı düşüncede değilim. Senin mantığınla Real Madrid, Juventus grubundan hiç çıkamazdık.

8 ve 10 alınacaktı oliveira ve mertensden daha iyi ama alınamadı

bodrumda tatile gelmese tete dışında 30 yaş altı 1 tane bile oyuncuyu bonservisi ile alamadılar

yerli rotasyonu iyileşmeyi bırak eksildi

ve bütün bunlar olurken maaş yükü neredeyse 2 katına çıktı

okan hoca sendeyiz artık

AHAHAHAHHHAHHH

3.5 bonservis mi

:D :D :D

breivik’e falan ne teklif ettik acaba çok merak ediyorum,

ounahi’yi kim reddetti?

İki pas hatası yapsın tüm stat ıslıklar bunu.Tüm sezonu riske attık resmen.

Takımın armasındaki 4 yıldızın 2sinde direkt imzası olan adamı paramparça eden tipler bize Erden Timur eleştirisi yaptırtmayacak öyle mi ? Hadi oradan ya. İstifa falan diyen de yok. Ortada bir plan olmadığı ta Zaha işinden belliydi. Hiçbir yöneticiye görevini iyi yaptı diye bu kadar tapmaya lüzum yok. İyi yaptığı övülür yapamadığında da eleştirilir. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Paran yoksa yok de geç. Vardı ise Mannsverk daha yeni gitti 7 milyona, maaşı 1 milyon dahi yoktur. Demek ki isim açısından Erden başkanı tatmin etmemiş, böyle uygun görmüşler. Sezon önümüzde, göreceğiz.

o eleştirilerle bu hale geldik!!!!!!

şimdi bu hale getiren adamı yok edeceksiniz küstüreceksiniz!

ben burada burak elması istemezken sana like atanlar burada bana yine laf atıyordu gördük ne olduğunu!!!

sizin gibilerin bazı şeylerin ucunun nereye varacağını görememesini anlıyorum!

Bu kadro erden timurun eseri bir yanlış transfer ile şimdi adamı aşağılayacaklar, puan kayıpları erden timura bağlanacak!
Bu işin sonu küstürmeye bölünmeye gidecek ve o zayıf parçalanmış gsye geçişe dönecek! ki burada ve twde gördüklerim bu tezimi destekliyor!

ama kime ne anlatıyorum ben provakatörüm dimi!

Lan yoksa 50 gundur bekleyen vecino muydu?🤣

Eger öyleyse beklediginin hatrina aldik herhal

Yav bu topcu temmuzda gelse gene bukadar tepki olmazdi. Tepki ceken sey 1 eylilu bekliyoruz, firsat kovaliyoruz fln dersen. Bu muydu firsat, bunumu bekledik diye herkes elestiri dogal olarak

Amaaann banane ben yatiyorum

Bana kimse surada cikip Erden Timur'u savunmasin.

Basin falan milleti gaza getirmedi, kendisi getirdi.

%1'lik transferleri takip ederim dedi.
Dunyaca unlu stoper dedi (Ramos'u isaret ederek)
En iyilerini alacagiz dedi.

Hayirlisi olsun. Ders almistir artik. Onumuzdeki sene isi transferden anlayan, tecrubeli birisine biraksin. Para vermeye devam edebilir. Para veriyor diye transferlerden sorumlu olmasi gerekmiyor.

Herşeyi batırdılar. 32 yaşına gelmiş italyada oynuyor ama kimse doğru düzgün adını bilmiyor ve biz gidip 3.5 milyon bonservis veriyoruz. Para çoktu zaten aç doyuracağım sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt