Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden efendi millete çalım atma derdine Tete aldın madem Zaniolo satmasaydın da kadroda kalsaydı saçma sapan satış yapıp takımın içini boşalttınız resmen

erden abiye güvenin yaeee

verratti
amrabat
hojbjerg
gravenberch
partey

bu adamların peşinden koşmanın anlamı neydi?

elinde 1 milyon tl varken 2 ay boyunca bugatti ferrari almaya çalışmak gibi bişey olmayacağı belli

Ben aynı düşüncede değilim. Senin mantığınla Real Madrid, Juventus grubundan hiç çıkamazdık.
grup konusu ayrıca konusulur kadrodan ziyade oyunla alakalı dusuncemın sebebi

fred ve vecino konusunda ise netim ikisinide bildigim için milyon degil milyon ederleri cünkü bal yapmayan arılar üstelik yaşlı

Mitsö, Oliveira dönsün transfer falan yapmasınlar abi, yıldık usandık yeminle. 3 aydır takımın en ihtiyaç gördüğü yere Lazio'nun yedek çöpünü reva gördüler, yazıklar olsun.

40 gündür bekletilen oyuncu
Vizyon
Plan program
Yazıklar olsun sadece
İnsanlara iyi bir orta saha transferi için ümit verdiler
Böyle yönetilen kulüp olur mu ya allah aşkına

Lan sinirim bozuldu adı geçen isimleri düşünüyorum gravenberch, partey , hojberg, veratti biri de dur demedi ha verdiler gazı

Ediyor herkes zaten de biri stoper nelson gibi mevkisinde tartışmasız isim üzerine saçma fiyatlarla gelecek 37 yaşında biriydi.
Bu saçma trabsfer ramosun transferi saçmalığını aklamıyor
Tamam kardeşim. Öyle lakin şuna da iyice laf edilmesi gerekiyor. Bu ne ya. Berkan kalsaydı daha iyiydi. 2 sene bildiğin sakatlıktan yok olan adamı Lazio'nun yedek çöpünü alıyoruz.

Bizi 40 gündür bekleyen (55 gün olmustur) vecino

Yani öyle tahmin ediyorum

Oliviera’yi yerden yere vuranlar galiba geri adim atacaklar

berkan’ı 3 kuruş kiralama bedeli için kiraya ver,
onu kirala bunu kirala

rezil Lazio’nun fukara orta sahasına 3.5 yapıştır -_-

dün biri vecino dese tşk mı geçiyosun derdim, Sivas falan alsa şaşırmazdım mesela, komedi ya

emekli ikramiyesi vermişizdir kesin adama

Torreira'yı 6 milyona aldık
Sergio Oliveira'yı 3 milyona aldık

Vecino denilen 32 yaşındaki adama 3.5 verilir mi?

Israrla dedim oli kalsın gelen kim olur uyumsalar mı belli değiş diye iyiki kalmış.Midtjsö de oli de mertens de kalsın.Berkan gitti Kerem demirbay geldi birde bu adam .Allah toreiraya kolaylık ve sağlık versin.
Sona kalan dona kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt