Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın tüm taraftarı hava alanına vecinoyu karşılamaya ve GO HOME demeye davet ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam kardeşim. Öyle lakin şuna da iyice laf edilmesi gerekiyor. Bu ne ya. Berkan kalsaydı daha iyiydi. 2 sene bildiğin sakatlıktan yok olan adamı Lazio'nun yedek çöpünü alıyoruz.
Yangın var hocam kim laf etmiyor.Sabah 7 de kalkacam bu saatte bana bile mesaj yazdırdı.Hiç işim çıkmasa huzurla uyuyacaktık.
Sıvama diye buna denir bari Kiralık olsaydı 1 yıl girseydi

Büyük ihtimalle Zaha ve ziyech transferleri de erdenin işi değildi. Becerikli olsa böyle boktan topçuları son güne bırakmazdı..

2.4 maaş falan diyorlar allahım
deliriyorum

transfer takimi kuvetlendirmek icin yapilir, bunun midtsjö'den ne artisi var?

neden sirf transfer yapmak icin transfer yapiliyor?

bunu birde para verip göndermek var seneye.

Eyupe kiralayalım miço kalsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Planlama yok derken kafalarına göre hareket ediyorlar derken sallayanları bir güzel piste alalım anlatsınlar. Bu yangının sebebi buydu Vecino Temmuz'da alsan Eylül fırsat transferi kovalasan kimse bir şey demezdi ama şu an bana kimse Vecino'yu anlatamaz.
Planlama en baştan yoktu ki kimse kimseyi kandırmasın. Angelino Kariyeri boyunca 3lünün sonunda oynamış. Demirbay 3lü orta saha da oynamış. Menajerler kimi önerdiyse onları almışlar işte taraftarı daha fazla salak yerine koymasinlar.

Ne yapıp edip demirbayın performansını arttırmamız lazım ona kaldık gibi

YouTube‘dan ben oyuncunun iyisinden anlarimdan videosunu izledim. Gördüğüm en çöp videoların başında geliyor. Ağır, şut desen sıfır, yavaş. Bunu getirmek için birini yollamak lazım öyleyse. 3,5 mio deniliyor. Hala şoktayım

erden abiye güvenin yaeee

verratti
amrabat
hojbjerg
gravenberch
partey

bu adamların peşinden koşmanın anlamı neydi?

elinde 1 milyon tl varken 2 ay boyunca bugatti ferrari almaya çalışmak gibi bişey olmayacağı belli
Tum transfer sezonunu isimli, yildiz oyuncu arayarak hic etti. Sandi ki herkes PSG, kendisi de transfer sihirbazi.

O da yetmedi Monchi gene bizi oyuncu satisinda yedi.

Sacma sapan transfer politikasi yuzunden neredeyse CL'ye giremiyorduk.

Felsefe falan takiliyor ama guc boyle birsey iste. Kendi de farkinda degildir ama kendini oldugundan buyuk gordu.

Erden Timur buyuk Galatasaray'lidir ama transferden ceksin artik elini ve isi profesyonel bir gruba devretsin. Ona gene ihtiyacimiz var.

grup konusu ayrıca konusulur kadrodan ziyade oyunla alakalı dusuncemın sebebi

fred ve vecino konusunda ise netim ikisinide bildigim için milyon degil milyon ederleri cünkü bal yapmayan arılar üstelik yaşlı
İşimiz zor. CL için hiç ümidim kalmadı. Breivik'i alsalar gerçekten üzülmezdim. Bu transfer hem yaş hem kontrat açısından fiyasko.

ulan breivik’in bonservisi hadi 8 olsun

yine daha ucuz, yine daha mantıklı, en azından sonra satarsın falan filan

bu ne ya

Vecino kötü oyuncu değil ama bahsedilen bonservisi 3.5 milyon falansa bir de hem ekonomik olarak hem de 3 yıllık bir sözleşme ekonomik olarak, profil olarak çok yanlış iş. Eleştirilmesi son derece doğru. Kiralık olsa en azından plan başarısız oldu minimum maliyete bir alternatif yaratıldı diye mantıklı bir açıklaması olurdu ama bonservisiyle bir de 3.5 milyon vererek savunulur tarafı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt