Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın oynadığı 90 dakika sayısı Bşr elin parmaklarından az.32 yaş 2 yıl kontrat

Olm biz 3 ay Vecino için mi çektik bu çileyi yav. Ne isimler çıktı, neler yazıldı çizildi. Parades ile başladık Ndidi ye çamur attık.

Ne bu şimdi? yabancı sınırında yer kaplamaya bile değip değmeyeceği şüpheli, Lazio'nun 32 yaşındaki B.Kutlu'sunu 3.5'a alıp kendi gencecik topçumuzu bedava gönderiyoruz.

Zaniolo'dan fazlası gelmeyecek zaten. Çocuğu zorunlu opsiyon olmadan yollamayın boşa mı koydunuz o serbest kalma maddesini yatıran yoksa yollamayın dedik. Muhtemelen almayacaklar da bonservisini. Döner seneye. O şekilde kiralamak yanlış kere yanlış bir hareketti.
Kiralanan adamların hepsi geri dönecektir mucize olmazsa. At fava.

paredes olmadı dıye sevınırken aynen onun gibi bitik yaşlı birini aldık bravo

burdada aynı tipler var sevindiler erden timur başarısız oldu diye yazık harbi yazık

bu işin sonunu nereye varacağını görememeleri daha vahim!
cebinden para verenle para karsılıgı takımı calıstıran adamı bir tutuyorlar

erden zorunda degil bu kulubun yükünü taşımaya

hem para vericem hem küfür yiyecegim

tezgah nöbeti olarak değiştirelim çok fena tezgaha geldik

Dursun özbek geçmişten biraz ders aldıysan getirme bu adamı.

Diyin ki son güne adam kalmadı özür dileriz ocağı bekleyeceğiz kabul ederiz transfer yapmak için yapmayın.

Bakambu aldik berbat Angelino aldik herkes nötr tete aldik iyi mi kötümü belli değil zaha aldik adam piyasa da yok zyech aldik ne zaman oynayacak belli değil 3 ay orta saha bekledik en iyisi dediler Türkish tolga ciğerci geldi takima. Tek arti icardi ama yetmez. Bence berbat bi transfer sezonu oldu. Çalım atcam diye en son golü yiyen biz olmayız umarim

Transfer sezonu başladığından beri Lazio her işimize salça oldu bizde gittik ellerindeki 32 lik fazlalığı ortasahaya tek transfer olarak banko oyuncu olarak aldıysak bravo bize..

Ulan sabahtan beri Erden Timur'a güveniyorum diye rahat rahat takılıyorum. Yapacağınız işin içine edeyim. Vecino nedir ya hani takımda tempolu orta saha, gece gece zorla söyleteceniz insanı, en iyisi yatayım. İnşAllah transfer yetişmez. Aksilik çıkar da gelemez inşAllah. :nooo:😬🤬

Milli ara sonrası görüşürüz dedim de sinirlendim birkaç bir şey daha yazacağım. Berkan’ı gönderip Vecino’yu almak nedir ya. Berkan-Miço kalıp yolumuza baksaydık şimdi bir de bu herifi göndermeye uğraşacağız. Sene başına kadronun korunması ile 11’e 8 ve 10 numara parolasıyla girip o bölgede nasıl güçsüzleşebiliyorsun sen ya. Hayır Berkan gitti diye sevinenler, Sergio’yu da göndermeye çalışanlar iyi baksın şu tabloya. Hep zarar hep zarar, sarfı ziyan bir döngü şu futbol. 1-2 yıla düşeriz ki 3-4 sene sonra benzer döngüler tekrar yaşarız. Akılsız yönetimler oldukça süreklilik mümkün değil

E hani ortasaha transferi herkesin içine sinecek, merak etmeyin diyorlardı. Bu adam kimsenin beklentisini karşılamıyor görünen üzere. Şapkadan tavşan çıkmadı. Tam bir hayal kırıklığı. Umarım yedek niyetine alınmıştır demekten başka bi şey düşünemiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt