Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yaşında ki adam bu kadar para gömerek klüp nasıl düzlüğe çıkacak

Umut ediyorum ki bir orta saha alınır yoksa anlamsız bir şekilde tüm takım üzerinde ekstra baskı olacak. Vecino zaten şu dakikadan sonra ilk pas hatasında taraftar ile arasında uçurum girer. Umarım yabancı sınırına nasıl sıkıştırılır bilmem ama oyunu iki yönüyle de oynayabilecek net bir isim daha alınır.

Tek teselli icardi oldu.

İcardi dışında transferler rezalet
Erden timur bu orta saha hamlesiyle tüy dikti.

aylardir vecinoyu mu bekledik

hayal kirikligi oldu

ulan parades ile başladık.. tilemans, hojberg, thuram, angel gomes, fred, ndomble, ndidi, gravenberch, locatelli, guendozi, soucek, nunez, soumare, dominguez, veratti milyon tane adam a+ a- derken 32 yaşında yedeğe bonservis ücreti ile 3 senelik kontrat..

Bu muhabirlerin hepsi biliyordu geceye kadar beklediler taraftarın tepkisinden çekindikleri için hadi diyelim ki adam alamadım gidip bu topçu musvettesine para yedirmenin anlamı ne?Hele o muhabirler hepsi Galatasaray değil yönetim savunması yapıyor

Demek son günü beklemek hep fırsat transferi dogurmuyor. Bu da kulağına küpe olsun Erden bey.
Bir mucize , bu adam son alınacak adam değil ve 1 tane daha olacak (sergio midsjo gidecek) .

başka türlü taraftarın kötü oyun üzerine, takıma bakışı şimdi çok değişik hal aldı.

Düşünüyorum düşünüyorum ...yav geçen sene tuttu bazı şeyler - tepki olmadı (13. olan takımdı çünkü) . Şampiyon takıma CL takviyesi diye transfer sürecinden yönetimin alabileceği bir ders olarak bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt