Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yaştan sonra küfür etmek istemiyorum. Yakışmaz bana ama sizin ben cibiliyetinizi.

Berkandan daha kötü yabancı birini almayı başarmışlar. Bravo.

Okan Buruk’u bu sene Muslerayı forvet İcardiyi kaleci çıkarmadığı sürece bir kere eleştirirsem en ala haysiyetsizim. Böyle saçma sapan adamları aldıktan sonra hocanın nesine sallıcam gerzack herifler ya
Transfer dönemi fiyasko oldu tamam da ligde Icardi’nin maaşı kadar takım maaşı olan ekiplerle oynuyorsun. Ligde kötü oyunların bahanesi yok tabi derbile hariç. Bu sene derbilerde üstünlük kurmamız zor.

Keşke menejer kucağına otursaydık son günde.Bunu önermezlerdi bile ayıp olur diye oynamayan adam lig şampiyonlu Cl ye kalmış takıma öneremeyiz derlerdi

23-24 yaşında olsa anlıcam Nijerya’da kabileden ayağı topa dokunan bir adam getirsende bu kadar oynar

Orta saha transferinde takımın yaş ortalamasının altında daha genç, enerjik, dinamik birini bekliyorduk, hele ki Şampiyonlar ligine girilip belli bir bütçe elde etmişken.
Transferin son gününde 32 yaşındaki adama 3 yıl sözleşme verilince herkes tepki vermekte haklı

Ulan dedikki sol bek gelsin oli ve mertens ağır kalıyor iyi adamlar ama daha iyisi oluyorsa alınsın dedik başkada bir şeye gerek yoktu hazır olmayan adamları doldurduk yetmiyor gibi daha ağırını aldık yani ne diyelim şimdi? Şu olayı normal karşılamak aptallık olmaz mı?? Atıyorum veratti fofana gelir de buda serbesttir mitsö gidiyorsa tecrübeli yedek bekler diye alırsın bu nedir abi?? Kimse aptal değil burada kasıt var abicim bu olay şaka değilse okan bu sezonu bitiremez burada kasıt var!!!

Nerede o Okan Özkan? Kacmis hemen yangını görünce. Gördün mü vizyonu? Her dk savunduğun Erden Timur'u ? Bunda da mi Okan buruk suçlu? Konussaniza alooo. Takım ciftlige dönmüş herkes istediğini alip getiriyor. İcardi kankasini getiriyordu kismet olmadi torreira getirdi. Devre arasinda da zaha rapçi taklacı bir kankisini getirir. Ziyech fastan bedevi kuzenini falan getirir oh ne güzel iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt