Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.892
- 24.436
- 3.198
levent nazifoglu hamlesine benziyor bu ürkütücü hadise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık filan olmaz,bu kadar tepkiden sonra gelmemesi en iyisi O’nun için. Yönetim ve Erden Timur’a da bir uyarı niteliğinde oldu bu tepki. Galatasaray taraftarı kimseye benzemez. Yanlış yapan iner ordan.Tepkim sana değil.Yalnız olur da gelirse Vecino'ya yazık olacak
Yamyam taraftarımız yine tepkisini en olmayacak şekillerde kanalize edecek
Sadece biz bekliyormuşuz demek ki. Sergioyu gönderemeyince bari tutalım demişler miçöyü göndermeye çalıştılar.Yav yedek adam işte. Biz Sergio'nun üstüne birini beklemiyor muyuz aylardır?
Zaniolo 11 oyuncusuydu, bu herif yedeğin yedeği yav… mutfakta hıyar doğrarken, çay demlerken mi sakatlandı?temiz
zaniolo bundan daha sakattı
Sponsor anca bunun tabut masrafını karşılarbelki sponsor karşılıyordur
watsap grubu var diye biliyorum muhabirlerleiftira atmam tabiki de şu yalama seansı normal mi
erden beyin böyle bir girişimi yoksa o zaman galatasaray muhabirleri yavşak
bir gün nemalanırız diye düşünüyorlar herhalde
saçma sapan rakamlar uydurmayalımYa ne yazigi? Adam en az 5 milyon euro para kazanacak. 7,5 milyon euroya kadar yolu var.
topçunun suçu ne.Yazık filan olmaz,bu kadar tepkiden sonra gelmemesi en iyisi O’nun için. Yönetim ve Erden Timur’a da bir uyarı niteliğinde oldu bu tepki. Galatasaray taraftarı kimseye benzemez. Yanlış yapan iner ordan.Tepkim sana değil.
bu ortasaha bile onurlu mücadele verdi fatih terimle.
Yav yedek adam işte. Biz Sergio'nun üstüne birini beklemiyor muyuz aylardır?