Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1693779987679.webp

gibi bir gece

İhtiyacımız bile olmayan ramosun peşinde harcandı gitti tüm mesai, elde var 32 lik sakat bir adam. Ben uyudum yarın twitter ve burada baya işim var enerji toplayayım.

Bu saatten sonra torreira 6m maas istese ne bok diceksin ey yönetim? Türk oyunculardan nasıl verim alıcaksın? Bonservisi yuksek olunca maaş düşük olmali yalanini kime yedireceksin? Bu transferi Feghouli getiren belhanda getiren adam da yapardi bu paralara bende adam getiririm. Yabanci dilim de var 10 günde getirmezsem şerefsizim

Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.

Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman

hiçbirini daha okumak istemiyorum
çok haklı bir isyan Galatasaray'da böylelerinin yeri yoktur. Övdürteninde öveninde.

sahadaki mantığı muhtemelen uzun boylu fizikli 1 orta saha alalım

başka da bir şey yok işte

sezon bittiğinde orta sahamız

torreira 26
oliveira 30
miçö 30
berkan 24

üzerine 7 milyon harcayıp orta sahamız

torreira 26
kerem 30
vecino 32

Burası Galatasaray beyler burada "Biat Kültürü" yoktur. Bu camia başarılı olanı baş tacı eder başarısız olanı da derhal göndermesini bilir endişeniz olmasın. Burak Elmas gibi neredeyse tüm camianın desteğini alan adamı bile 8 ayda paket eder bu camia. Kimsenin yanına yaklaşamadığı başarıları kazanan teknik adamını 3 kere kovmuş bir yerdir burası. Yönetimler, teknik direktörler, oyuncular gelip geçicidir asıl olan Galatasaray dır. Bir kişiye (hoca, oyuncu veya yönetici) biat edecek olanlar gitsin feneri tutsun...

Çok güzel.bir kazık yedik ve üstelik bunu en sevdiğimiz en guvendigimiz adam yaptı hala inanamiyorum

Oyuncunun suçu yokmuş adamsa kendisi gelmesin taraftar tepkisini görüp bu kadar net söylüyorum umarım kendi vazgeçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt