Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulübe düzgün bir sportif direktör lazım, planlamayı yapacak, Erden Timur yine gitsin iş bitirsin ama Abdurrahim Albayrak rolünde devam etsin işlere çünkü adamın işi bu değil

Ulan adam okadar şey yaptı kulup için

Sponsorları bile kendi buldu

İcardiyi ve sayısız iyi topçuyu getirdi!

Şampiyon yaptı!

Galatasaray markasını güçlendirdi!

Şu eleştirilere bak bir transfer yüzünden!

Lanet olsun ya vallah lanet olsun!

Birde biat kültürü yoktur! yeriz! filan deniyor bu adama!

Siz eşreflere müstehaksınız!!!!!

Kendimize gelin YETER!

ulan bu işin sonunun nereye gideceğini göremiyormusunuz! bu işin sonu boklu eşref!

Bu adama yapmayın!!!!!!!
Biz mi dedik ona icardi seviyesinde transfer yapcam de diye? Tutamayacağı sözler vermeyecekti.

Transferin son günü kapıdan inamoto girerse alacağı tepki de bu olur..

Bu transferin mantığını geçtim 2.5 milyon maaşın hesabı net sorulmalı. Şikimanski için verilecek taban maaştan bahsediyordu Erden Timur. Bu ne şimdi?

Geçen sene araplar yoktu son gün icardiyi aldık şimdi araplar var bize düşeblicek tüm adamları topladılar. Hersene olmaz

Bu transferi iptal etmezlerse hem Ali Koçu hem Sabunoğlunu tebrik ederim yarın. Biri bizim yalakalarla dünya kadar uğraştı, diğeri getirdiği topçuyu geri gönderdi (Morelos)

Bütün uruguaylılar en az 2.5 m€ maaş alacak takım içinde uruguay çetesi oluşmaya başlıyor

seneye de uruguaylı bir t.direktör getiririz tam olur

video bakayım dedim - videolarda hep son vuruşlar gibi bir şey - hiç fikir vermiyor ki yav

Zysmanski’yi maaş konusunda takım içi dengeler dedin almadın şimdi allahın vasat Vecino’suna bu rakamı mı vereceksin.

mitjöye 3.5 milyon euro bonservis verdik 29 yaşında..
sergio oliveira 3 milyon euro bonservis verdik 30 yaşında.. bu sene göndermeye çalışıyoruz. şimdi de vecino 32 yaşında 3.5 milyon euro bonservis.. seneye üçünü göndermeye çalışırız... parabol..

asıl sorun bu işte...

Gecen sene sponsor girdisi yeni anlasma toplam 17 mılyon lira :)

bu sene erden timur sayesinde 50 mılyon euro sponsor destegi

ha birader banane ben topcu istiyorum dersiniz haklısınız adam gibi birini almalıydı sona bırakmamalıydı ama küfür edecek kadar ileri gitmeyelim

erden timur giderse eşrefler gelir beşiktaş ile 3. yarışı veririz

kulup 40 yılda 1 zengin yardım eden birini buldu 1 transfer icin kendisini yemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt