Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaos yükleniyor
Şl sonunculuk akabinde ligde geriye düşme
yönetimde çatırdamalar ve istifalar
Seçim ve yaşa Eşref başkan gstv de fitnes şov adada kahvaltı

Ben vazgeçtim cl ye kayit edilmesin. 15 eylule kadar süre var 11 gün kalmış. Bu Vecino dan kötüsünü ve maliyetlisini bulamazsin zaten 11 günde bari ligi kurtaralim

Asıl tehlikeli olan 3-5 paralı köpek muhabirle Galatasaray taraftarına yön verilmeye çalışılması ve eleştirenlere dış mihrak muamelesi çekilmesi. Eğer böyle birşeye yeltenen varsa hiç uğraşmasın altında kalır

Acilen yangın başlatılmalı ve bu transfer iptal edilmeli. Demirbay, Sergio, ve Midsö ile devam ederiz.

Ya bu çok bilmiş tiplere de hastayım. Full Lazio maçlarını izleyen biri olsan yine de özellikle oyuncuyu gözetlemezsen bilemezsin iyi topçu mu. Açıp akşamdan şimdiye 90 dk Lazio maçı izlesen iki saatte yine de fikir edinemezsin.

Bi tane YouTube videosu var onu izleyip konuşuyorlar.

6
Bu transferin özeti : Erden Timur beklentileri yükseltti, beklentileri karşılayacak kalitede oyuncuyu almayi beceremeyince panik transferi yaptı.
Beklentileri yükselttiğine katılıyorum ama kaliteli futbolcu falan almayacakti.alayi yalan isimlerin.
Kaliteli futbolcu dediğimiz adamları alamiyorsan gidip vecinoyu almazsın.

Benim icin çok büyük hayal kırıklılıgi olmadı.gecen sene yapılan transferlerden anlaşılıyordu.bu sene zaten fiyasko.
Şampiyonluğu elimizde namussuz sikecilere vereceğiz.
Yazıklar olsun..

Davidson Sanchez’de mi yalan oldu. O bile bundan kötü ortasaha oynamazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt