Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana, Amrabat, Ndidi, Thuram, Partey, De Paul, Höjbjerg bunları diyip Vecino almak JPK'nın gelmesinden hiçbir farkı yok.
Katılmıyorum JPK futbolcu olduğu şüpheli. Vecino'nun ise kariyeri, seviyesi yine belirli bir çıtada olan bir adam. Eleştirilir bence de hatalı bir transfer bu yaştaki bir oyuncuya bonservis verilmemeli. Ama futbolcu değil muameleside aşırıya kaçmak. Gerçi Erden Timur'a da istifa diyorlar 1 istenmeyen transfer olduğu için fazla şımarmış bir taraftarımız var buradakiler de dahil. 1 transferde beklenti karşılanmadı diye diğer yaptıkları yok sayılıyor nankörlük bu yaptığı hatayı eleştirirsin ama sınırı da olur. Bir de istatistiklere bakıp Berkan'dan kötü iması yapıyorlar aynı liglerde aynı şartlarda oynamış sanki gibi. Neyse Vecino hatalı transfer, Erden Timur'da artık anlamıştır sürekli fırsat ve isim transferi bakılmayacağını ve her zaman son günlerde fırsat transferi olmayacağını ve hatasından ders çıkararak yoluna devam eder. Bir transferde beklentiyi karşılamadı yada bana göre hata yaptı diye istifa diyemem.

Taraftar bi şekilde bu transferi iptal ettirmeli yoksa bu takımın beli doğrulmaz.

32 yaşındaki çöp tenekesine 3.5 m bonservis 2.5m maaş kimse veremez.

4 gün icinde rahat transfer yaparım aklıyla büyük hata yaptı bence yönetim. Şimdide panik transfer ile ugrasiyorlar ve ismi gazeteci aracılıyla gündem yaptılar. Napız yoklama..insallah tepkileri ciddiye alıp vazgeçerler

Az önce space'de konuşuldu

Yönetim bazı hesaplardan rahatsizmis, onlarin tweetleri yönetime olumsuz baski yaratiyormus dediler transfer konusunda.

Şurda 10 gün önce ne hayallerimiz vardı, insan bundan önce yapılan işleri -Zaha, Ziyech, Tete, Angelino- görünce daha da büyük şok geçiriyor.
Hani diyordum ki en azından en en en kötü durumda Ndombele, Faslı eleman, Norveçli eleman vs alınır yolumuza bakarız ama bu adamın alınmasının hiçbir manası yok yav.
Senin en büyük eksikliğin orta sahadaki dinamizm eksikliği iken ve Sergio bile bu yüzden sırıtırken, ondan daha kötüsünü nasıl alıp getirebiliyorsun. Hem de 2.5 milyon maaş + 3.5 bonservise.

vazgeçilsin hemen

boşver avrupa listesini 10 gün daha bakın genç bir potansiyele bonservis verin

oliveira ile de oynarız artık kopenhag maçlarını
vallahi mantıklı

bu adam zaten clde herhangi bir fark yaratamayacak bari geleceğe yönelik transfer yapalım

ama tag açıp gelmesin falan demek de acayip bi salaklık bu adamdan nasıl top oynamasını bekleyeceksin geldiğinde

Yönetim ya resmi açıklama girip şuan Vecino ile iletişimi kestik diyecek ya istifa edecek.

Bu sene yönetim koyduğu parayı alacak geçen sene bunu düşünüyorum artık.

Cebinizden verdiğini almayacaksın abi. Ya kulübü paralı bir başkana satacaksınız ya da Aziz veya Koç gibi hibe edeceksiniz.

Başlatmayın akrebinize sponsoru Zaha’ya değil orta sahaya harcayacaktınız.

Herif maaşlarla beraber 8,5m maliyetinde, rakip o bonservise EPL kıdemlisi Brezilya milli takımı OS’sini çekmesini nasıl açıklayacaklar?

Rashica ne alaka arkadaşlar size fırsat doğdu resmen 2 iyi ortasaha alınacaktı bitecekti hepsi bu..

6m versen breiviki alirsin. Max da 1m maas verirsin izlandaya gidip birde sana balina eti alip hediye getirir. Bu maliyetlere ben böyle bir iş görmedim. Araplar bile almazdı şu herifi

Az önce space'de konuşuldu

Yönetim bazı hesaplardan rahatsizmis, onlarin tweetleri yönetime olumsuz baski yaratiyormus dediler transfer konusunda.
o hesaplardan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt