Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu sahada iki hata yapınca isliklanacak, bu garanti.Oyuncuyu rahat bırakmalı
Oyuncu kendi kendini aldırmıyor takıma
Birine kızılacaksa yönetimdir
Sonra herif sahada sıçarsa herife de kızarsınız
Burada ilk Zaha adı geçti, @Cafer Güney ile ismi ortaya atanlarla dalga geçtik. Ne alaka bu adam sol açık bizde sol açık var, sınırdan dolayı da oynamak zorunda diye. Şaşkınlığı atamadan adam açıklandı. Üstüne Rashica yolu gözlerken birden Tete muhabbeti çıktı. Sağ tarafta 50 adam oldu dedik, Zaniolo'yu zorunlu opsiyon olmadan kiraladılar. Rashica'yı almayıp ne zaman oynayacağı belli olmayan Ziyech'i aldılar. Üstüne bir planı var eeeeabi diye gezenlere inat bu herifi getirdiler.iş nasıl buraya geldi haziran ayından aklım almıyor
Eleştrilsin - işin geldiği noktada tabii eleştirilmelideerden timur trolleri bari bugün sussunlar
adama hala gitsin istifa etsin diyen yok eleştirebilelim bırakın da
mabadınızdan saçma sapan şeyler uydurup inanıp insanlara bok atmayı bırakın
2 aydır aleni şekilde kötü transfer yönetimi yapıldı ve bir daha aynısının olmaması için eleştirilecek
Puzzle in son parçasını eklemeden çerçeveltebiliyormusun ? Olay bu.farkı anlayamıyorsanız konuşacak birşey yok
okan buruka verilen kadroyu erden timur verdi!!!
yoruyorsunuz
Herifin yorumlar kapalıymış. Yoksa sabaha kadar sövülmedik akrabası kalmazdı.o hesaplardan biri
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
Demek istediğim JPK ile Vecino kıyaslamıyorum mecazi anlamda söyledim De Paul, Höjbjerg, Fofana dersen beklenti artar Vecino'da JPK seviyesinde kaldı. Lazio Guendouzi almış Vecino bırakıyor. Başlı başına hatalı bir süreç 2 ay önce getirseler kimse ses etmezdi 2 ay önce alabilecekken şu an alıyorsan tamamen plansızlıktır. Bu transfer politikasıyla da başarı imkansız Ziyech ve Zaha 2 haftadır yok 1 ay daha ne verecekleri belli değil Vecino da belli değil.Katılmıyorum JPK futbolcu olduğu şüpheli. Vecino'nun ise kariyeri, seviyesi yine belirli bir çıtada olan bir adam. Eleştirilir bence de hatalı bir transfer bu yaştaki bir oyuncuya bonservis verilmemeli. Ama futbolcu değil muameleside aşırıya kaçmak. Gerçi Erden Timur'a da istifa diyorlar 1 istenmeyen transfer olduğu için fazla şımarmış bir taraftarımız var buradakiler de dahil. 1 transferde beklenti karşılanmadı diye diğer yaptıkları yok sayılıyor nankörlük bu yaptığı hatayı eleştirirsin ama sınırı da olur. Bir de istatistiklere bakıp Berkan'dan kötü iması yapıyorlar aynı liglerde aynı şartlarda oynamış sanki gibi. Neyse Vecino hatalı transfer, Erden Timur'da artık anlamıştır sürekli fırsat ve isim transferi bakılmayacağını ve her zaman son günlerde fırsat transferi olmayacağını ve hatasından ders çıkararak yoluna devam eder. Bir transferde beklentiyi karşılamadı yada bana göre hata yaptı diye istifa diyemem.
Ben de onu diyorum ya, bu normal mi, olması gereken bu mu.Oyuncu sahada iki hata yapınca isliklanacak, bu garanti.