Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porto 20-21 yaşında 8m verip taş gibi genç oyuncular alsın. Biz aynı maliyete futbolu bırakmak üzere yedek oyuncu alalım. Yedek Lazio'nun yedeği. Öyle çok büyük bir takım değil. Çöp atmaya çalışıyorlar. Sende çöp topluyorsun.

En fazla 1.5 aya Terim gelir hazır olun derim. İlk kötü sonuçta hocayi yem edecekler. Dursun Özbek de beni şaşırtmisti değişti diye inanmistim. Anlaşılan cl den gelecek parayi kendine ipotek etti.

Vaz cayın bu transferden
#Emil Breivik alalım
hiç değilse 23 yaşında adam
yeni bir şey denemiş oluruz

Biri bana bu adamin Midstjo'den iyi oldugunu anlatsin. Kafayi yiyecegim ya.

Galatarasayada rotasyona olan bir oyuncusun ve iki yıldır takımın skor yükünün önemli bir kısmını sırtlıyorsun akşam otururken sosyal medyaya bi bakıyorsun 32 yaşında adını bile duymadığın bi adam transfer edilmiş ve senden kat be kat fazla maaş alacak. Şimdi bu oyuncu olsanız moraliniz bozulmaz mı kazan kaldırmaz mısınız
Bu transfer ile takım içi dengeler bozulmuştur.

82 k oldu devam herkes atsın gerekirse 300-400 bin olacak özellikle bol bol RT atın.

bu yazın transfer politikasını nasıl buluyorsun renktaş

tek tek oyuncuları sormuyorym

ihtiyaç ile alınanlar dengesi

yerli rotasyonunda ilerleme ya da gerileme

takımın yaş ve maaş seviyesi

total olarak olumlu mu sence
Maaş seviyesi olarak olumsuz. Ben bu tarz yıldız isimlere gitmezdim. Ben genel olarak genç scout transferlerini daha çok isterim. Ama bu seçenek farkı. Sol bek elzemdi herkes Kazımcan'ın Ankaragücü maçını çabuk unutmuş. O tamamlandı. Bir de ben Zaha'yı almazdım onun yerine Kamada tarzı bir oyuncu alırdım. Güne baktığımızda bana göre tek eksiğimiz tempolu orta saha o da Avrupa için yoksa ligde 8 no'da Kerem D ve Sergio gayet yeterli. Yani bana göre planlamada Zaha ve Vecino hatalı. Lig için konuşuyorsak ligin çok üstünde bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.

planlama konusunda şüphelerini dile getiren kişiler

ben
@Arda Sadi
@Alp Memduh Kalyoncu
@Cafer Güney
@Keramettin TANRIVERDİ
@Umut Işık
@Onat Can Sağıroğlu

zannediyorum bu kadardı
İlk taşı atanlardan biri olarak yemin ediyorum ki bir umut ters köşe olmayı bekledim. Geçen seneki cvsi çok parlaktı Erden Timur'un. Yanılmayı uzun zamandır bu kadar istememiştim. Ters köşe oldum ama bu kadar kötü bir hamle beklemediğim için oldum. Şampiyonluğa sevinemedik yav öküz oturdu içime. Keşke haksız çıkarsaydı bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt