Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.341
- 30.162
- 1.988
Vecino ile kapattik diyor tüm medya.bu vecino yanına ounah/brevik tarzı da gelirse anca mantığa oturur. tabi vecino'nun 3.5 bonservis ve senelik 2'den fazla almadığı senaryoda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vecino ile kapattik diyor tüm medya.bu vecino yanına ounah/brevik tarzı da gelirse anca mantığa oturur. tabi vecino'nun 3.5 bonservis ve senelik 2'den fazla almadığı senaryoda
yönetime bu kadar yakın biri neden tag'ı gördüler falan desin bizzat kendi iletir sacmalıkbi bok bildiği yok
artık iyice emin oldum
arada bir kullanıyorlar bunu işte
Vecinoya inanacak en son üyesin, toteme devamkevin gorskertzdan daha beter bi olay vecino
onu da ankaragucu düşünsün.2 senedir fb hakemle seviyo onlrıvecihi yüzünden agücüne verilmeyen penaltıda unutuldu
Fabrizio,di marzio veya schira kimseden ses yok gerçekten tuhafDış basında Vecino transferi: 0 haber
Bu da tuhaf
bi bok bildiği yok
artık iyice emin oldum
arada bir kullanıyorlar bunu işte
evet koim onlara ve bu düzene. folloş oluruz gibi bu fikstürdeVecino ile kapattik diyor tüm medya.
Yav Torreiraya senin arkadaşın falan yokmu mu demişiz : ) Bi de lazioda oynadı diye övüyorlar herifi. Sanki bana City LiverpoolHepsi övdü. Torreira ile müthiş uyumlularmis. Özellikle torreira istemis. Dünya kupaso görmüş adammış falan filan.
gözlerimiz kör olsun görmeyelimTepkilerden dolayı iptal olacağını sanmam, Erden Timur ve teknik heyet karar kıldı ise oyuncuyu görelim.
Molde'nin 6 numarası da Ajax'a gitmiş en temizi onla Breivik paket yapıp transferi kapatacaktık.beka beka
breivik
çek dedim sana ulan
ortasahaya çeviklik getirecek ayaklarıda temiz teknik genç topçular!
şu hale sokma bizi!!!!
Yalan çünkü bu adım gibi eminim salça olunmasın diye kasıtlı yemlediler hepsiniFabrizio,di marzio veya schira kimseden ses yok gerçekten tuhaf
Puan kaybi oluncada alin adam istemediniz dicekler. Her türlü şuan hem hocanin hem yönetimin isine gelir. Böyle dandik bir adamin bu fiyatlarla direk sızdırılmış olmasi aslinds biz bunu iptal ettirelim kimseyi alamadik demektense bakin dediginiz oldu dedirtmek için miBence iptal olacak bu transfer ve kimse alınmayacak.