Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş burdan dönse bile çok fena güven kaybettiler. Bakın normalde 24 saat kala başka bir yönetim olsaydı taraftar çoktan yangın yapmıştı. Daha önce yaptıkları işlere güvenerek taraftarın yüzde 90'ı sesini çıkarmadı, en kötü ihtimalde bile bizi mutlu edecek birini getirirler dedi. Ama bu saatten sonra o güveni tekrar tazelemeleri gerekiyor. Nasıl bir hata yaptıklarının farkında değiller. Ben hoca nasıl ikna olmuş bu herife hala oradayım.

Bir sürü riskli transfer yapıp parayı oralara yatırdın ne değişti?

Savunma eh işte, orta saha geriye gitti diyebiliriz, hücum tarafı full riskli oyuncular.

Ağa ile marabasının b.k yeme hikayesi gibi bir durum yaşıyoruz şu an...

Şu saatte 360 üye 955 ziyaretçi online.
İnşallah haber kolpa çıkar da yarın muhabirlerin alayına boydan gireriz
Screenshot_20230904-023042_Opera.webp

Bu taraftara yazık etmeyin, insanlar dişinden tırnağından ayırıp yatırım yapıyor ürün alıyor. Şerefiniz varsa vazgeçersiniz

Antep maçı skoru aldattıysa hepimize geçmiş olsun Antep zaten kötü bir takım küme düşme konusunda ihtimallerinin epey fazla olduğundan bahsetmiştim asıl dişli takım Molde'dir onda da gerçekleri göremedilerse yazık diyorum.

Erden Timur yarın 2 transfer ile tv'ye çıkıp ne vecino'su ulan size bunu mu layık göreceğiz bizi hiç tanimadiniz mı dese sonra rüyadan uyansak.

Bu transferi iptal etmeliler yoksa taraftara açıklayamazlar.... iptal ettikten sonra da bu zamana kadar neden derslerine calismadiklarini aciklamalilar...

iki aydır yok işte 8 numarayı duyunca çok şaşıracaksınız yok artık erden timur falan filan diye tweet atan tüm soytarıları tek tek bulup hesaplarını kapattırmamız lazım başta nevzat denen hıyar ağası olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt