Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
150 k tweet oldu yeter mi yetmez devam gerekirse 1 milyon olacak.

valla ya bir sürü adam varken bu çöpü almak vizyon falan ayağı çekmek büyük rezillik.Burası Galatasaray öyle suyun diğer tarafları gibi vasatlığa alışılan bir yer değil.10 doğru yaparsın ama 1 tane kritik hata yaparsan sepetlenirsin ve bunun olması lazım yakın zamanda.

Reis ben kralını tanımam 7/24 ben bu takımla yatıp kalkıyorum hayatım herşeyim olmuş yenilince uykusuz kalıyorum yenince mutlu oluyorum hayatımın merkezi olmuş ama doğru ama yanlış orası beni ilgilendirir ama hepimizi ilgilendiren şey bu klübün menfaatleri ben ne erden tanırım ne başka birini bu takım tam 3 aydır bas bas bağırıyor merkez 8 no diye nerde abi bu 8 32 yaşında sırf muslera toreyra istedi diye 2,5 maaş 3,5 bonservis vericekmişiz bide vallahi billahi soygun yemin ederim ki yazıklar olsun sinirden telefonu kırcam az kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kolpa falan değil, ilk Haluk ile gokhana gitmiş işte haber, bakambu işini de onlar söyledi, yönetim aptal mı taraftarın tepkisini tahmin etmeyecek kadar

krunic copunu alsaydınız bari,yimpaş yozgatspor muyuz biz

bu tericmilerin alayı saf ya,erden timurada öyle baglılar

Bu iş burdan dönse bile çok fena güven kaybettiler. Bakın normalde 24 saat kala başka bir yönetim olsaydı taraftar çoktan yangın yapmıştı. Daha önce yaptıkları işlere güvenerek taraftarın yüzde 90'ı sesini çıkarmadı, en kötü ihtimalde bile bizi mutlu edecek birini getirirler dedi. Ama bu saatten sonra o güveni tekrar tazelemeleri gerekiyor. Nasıl bir hata yaptıklarının farkında değiller. Ben hoca nasıl ikna olmuş bu herife hala oradayım.

Hoca ikna olsun olmasin

Bence mevcut transfer politikasinda hoca’nin haberdar oldugu tek konu oyuncunun takima katilacagi

Hoca’nin hayaliydi takimin basina gecmek,yönetim’le ters düsecegini zannetmiyorum

Mata dan bile faydalanmaya calisti adam

o gökhan keli var ya gökhan keli onun kafasında saganda yumurta kıracam şu ortashaa işi çözülünce
Angelino gelmiyor diyen de bunlardi ben bu işin gerçek olduğunu düşünmüyorum başka bir isim gelecek ne kadar doğru bilmem ama birkaç yerde Atalanta'dan Ederson ismini gördüm ...

Bu taraftara yazık etmeyin, insanlar dişinden tırnağından ayırıp yatırım yapıyor ürün alıyor. Şerefiniz varsa vazgeçersiniz
Tanesi 1500den 2 forma alacaktım yeni evliyiz borç ödüyoruz ama dedik sampiyonluk yasattilar gidelim katki verelim helali hoş olsun. Ben transfer gelmese de yine alırdım forma. Ama bu fahiş fiyata 32 lik dedeyi alan takıma forma almam kimse kusura bakmasın kimsede taraftari suçlamasın. Herkes mutfagindan orasindan burasindan kenara para atıyor şu ekonomide. 32lik vecino yu emekli edemem ben. Zaten devletin zamlari ve vergileriyle insalari besliyoruz. Birde futbolcu besleyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt