- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Aman Sergenim, hayat sadece futbol değil ki, böyle bir şey dileme lütfen. Sağlık her şeyden değerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman Sergenim, hayat sadece futbol değil ki, böyle bir şey dileme lütfen. Sağlık her şeyden değerli
ozaman ziyaretçi kuşlara boydan gireyimŞu saatte 360 üye 955 ziyaretçi online.
İnşallah haber kolpa çıkar da yarın muhabirlerin alayına boydan gireriz
Ekli dosyayı görüntüle 218788
Başlarım onların kararlarına. Görünen çöp kılavuz istemez. Parayı çöpe atmanın manası yok, sonra yana yakıla takım arıyorlar böylelerineTepkilerden dolayı iptal olacağını sanmam, Erden Timur ve teknik heyet karar kıldı ise oyuncuyu görelim.
Ellerine gol atma şansını verdik Vecino alırsak Jorginho, Ndidi filan çekerlerse çok net psikolojik üstünlüğü ele geçiriyorlar.o değil oyuncu o kadar kötü ki ali koç bile çalım işine girmiyor
valla ya bir sürü adam varken bu çöpü almak vizyon falan ayağı çekmek büyük rezillik.Burası Galatasaray öyle suyun diğer tarafları gibi vasatlığa alışılan bir yer değil.10 doğru yaparsın ama 1 tane kritik hata yaparsan sepetlenirsin ve bunun olması lazım yakın zamanda.
Erdene güveniyorum rdaş ha olduda haber doğru çıktı o zaman baybay deriz bizde ama eminim bu işin altında bir iş varfatih terimden baskasına inanmam bu saatten sonra
Bu iş burdan dönse bile çok fena güven kaybettiler. Bakın normalde 24 saat kala başka bir yönetim olsaydı taraftar çoktan yangın yapmıştı. Daha önce yaptıkları işlere güvenerek taraftarın yüzde 90'ı sesini çıkarmadı, en kötü ihtimalde bile bizi mutlu edecek birini getirirler dedi. Ama bu saatten sonra o güveni tekrar tazelemeleri gerekiyor. Nasıl bir hata yaptıklarının farkında değiller. Ben hoca nasıl ikna olmuş bu herife hala oradayım.
Kötü bir şey demedim ki kıymetli dostum
Cenk Ergün'ü F/P olarak sabaha kadar eleştiririz ama Maicon haricinde adamın getirdiği oyunculardan üst düzey performans vermeyen 1 tane eleman olmadı nerdeyse.Bu arada direksiyonda Erden Timur olmasa Vecino anlaşma şartları vs. tam bir Cenk Ergün transferi.
Plan konusunda anlaşılmayan şey şu. Plan hiç yoktu geçen sene de bu sene de yoktu olmayacakta. Planlayarak yapılan bir transfer yok bütçe ve fıtsatlar denk getirilerek transfer yapılıyor. Şu ana kadar planlıydı bundan sonrası plansızdı diyemeyiz. Zaten hiç olmayan bir şeyi eleştirmenin bir anlamı yok.
Angelino gelmiyor diyen de bunlardi ben bu işin gerçek olduğunu düşünmüyorum başka bir isim gelecek ne kadar doğru bilmem ama birkaç yerde Atalanta'dan Ederson ismini gördüm ...o gökhan keli var ya gökhan keli onun kafasında saganda yumurta kıracam şu ortashaa işi çözülünce
Tanesi 1500den 2 forma alacaktım yeni evliyiz borç ödüyoruz ama dedik sampiyonluk yasattilar gidelim katki verelim helali hoş olsun. Ben transfer gelmese de yine alırdım forma. Ama bu fahiş fiyata 32 lik dedeyi alan takıma forma almam kimse kusura bakmasın kimsede taraftari suçlamasın. Herkes mutfagindan orasindan burasindan kenara para atıyor şu ekonomide. 32lik vecino yu emekli edemem ben. Zaten devletin zamlari ve vergileriyle insalari besliyoruz. Birde futbolcu besleyememBu taraftara yazık etmeyin, insanlar dişinden tırnağından ayırıp yatırım yapıyor ürün alıyor. Şerefiniz varsa vazgeçersiniz