Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Ne 7-8'i renktaş, Ajak Mannsverk'i 6'ya aldı. 5'e bitirirsin muhtemelen istesek.vecino yerine en azından max 7-8m basıp breivik almak çok mu zordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 7-8'i renktaş, Ajak Mannsverk'i 6'ya aldı. 5'e bitirirsin muhtemelen istesek.vecino yerine en azından max 7-8m basıp breivik almak çok mu zordu
pulgar..biz cl kalmasak kimi alacaktık diye düşünmek bile istemiyorum şu an..
Okan hoca memnun değilse ifade etsin memnuniyetsizliğini, isterse istifa da edebilirBiz zaten bunu yapıyoruz, tepki olsa bile oyuncuya değil kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle olacak.
Abi hala bilmiş bilmiş bir yerinden kabul ettirme derdinseniz millete bir tanesi de erden ağbi uygun gördü ise diyor bu takımın hocasının iki gün önce verdiği profile uyuyor mu bu oyuncu, bu takımın hocası erdemin mi okan mı da transfer sezonunun başından bu yana bu takımın hocasının söylediklerine ters hamleler yapılıyor.
Kötü Oyuncu olmasını bırak...madrm bunu alacaklardı...çok rahat kamp öncesi gelirdi...en azından takıma alışır adapte olurdu.Vecinoyu transfer döneminin basinda istesen, Lazio yine verirdi.
hadi son gün muhtaç kaldık falan diye 1-2m kazıklanma payı bıraktım, 10 bile versek bu vecino işinden bin kat mantıklı ve hesaplı olurNe 7-8'i renktaş, Ajak Mannsverk'i 6'ya aldı. 5'e bitirirsin muhtemelen istesek.
Rashica gibi takım oyuncusundan uzaklaştık daha kompakt da oynamayacağız her türlü zararda çıkıyoruz.Fener üstdüzey 1.06 numara transferi daha yaparsa Torreira , muslera , icardi sakatlandığında üçüncülük mücadelesi veriyor oluruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan çünkü marzil schira fabrizio bunlar etkileşim delisi adamlar ve italyada çöp bile olsa yazarlar hele şu vecino bombası gerçek olsa sörf tepki yorumlarından bile etkileşim almak uğrunda yazarlar ama olay tamamen yalan dolandi marzio iti niye yazmadı haberi kuş uçsa haberi olur