Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin bu uykusuzlukla nasil calisicam acaba
Bu sekil haledersin:

tom-and-jerry-insomnia.gif

Bizi 40 gündür bekleyen orta saha kimdi?
Vecino muydu? Başka biri miydi?
Başka biriyse kimdi? Vecino’dan daha mı kötüydü? Veya daha mı iyiydi?
Vecino’dan daha iyiyse neden onu almadık? Ya da Vecino’dan daha kötü bir seçenek kim olabilir?
Keşke bunların cevabını öğrenebilsek.
çok şey istiyon muhterem, Vecinoyu aldık mı onu bilsek yeterdi

Şampiyon takımı tut, angelino bi forvet arkası ve 8 al işi kapat. Zor değildi bu sefer ya....

Taraftar olarak kulübü basıp bu transferi kim ayarladıysa tekme tokat dövsek anarşist derler ama 32 lik adama 8.5 milyon bağlayan adama hırsız demezler

Yalan çünkü marzil schira fabrizio bunlar etkileşim delisi adamlar ve italyada çöp bile olsa yazarlar hele şu vecino bombası gerçek olsa sörf tepki yorumlarından bile etkileşim almak uğrunda yazarlar ama olay tamamen yalan dolan
benim gibi inanmayan birini daha görmek sevindirici muhterem , hürmetler

dursun niye iyi işlere karısmadıgı icin iyi

dursun işleri cenke bırakıp yine geriye cekilecekti ama erden cenke bıraktırmadı

erden başkanda acıklama yaptı ben yönetıme gırdıgımde bu işlere bakmayacaktım dursun başkan üstüme yıktı dedi

doğru olanı yapmış işte ,erden timur zaten mayısta kongrede başkan olur

Böyle bir hata yaptilarsa bile bu kadar tepkiden sonra yine döner bu iş ...

Mevcut orta saha rotasyonunda ekibimizde kalması elzem. Daha iyi bir isim beklenirdi ama olmadı sanırım bu dönem.

Bu sekil haledersin:

tom-and-jerry-insomnia.gif
Bu saatte hala uyumadiysak Galatasaray sevgimizden ve o zarar görmesin diye. Ama ben hakkimi helal etmiyorum bu transfer gerçekleşirse. Bundan sonra korsan yayinsa korsan yayın. Korsan formayss korsan forma. 3.5m bonservis 2.5 maas veren adamlar hiç ağlamasın sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt