Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu ne şu sinirle hiç güleceğim aklıma gelmezdi. :asd::asd::asd:

Şaka mı ?.
F5I4bSdW0AAITcZ

Çarşıdan aldim verratti eve geldim vecihi

olum zaten ismi ilk anıldı

dedim herhalde bilmediğim büyük bir topçu aldık bi vecinoooo yazdım buraya

sonra kim olduğunu bakınca ve hatırlayımca inanırmısın sanki 100 tane hamamın kaynar suyu başımdan döküldü
kadir inanırın hastanede ki sahnesi gibi saçlarım beyazladı saniyesine

benim gibi inanmayan birini daha görmek sevindirici muhterem , hürmetler
Abi hislerim iyidir dediğim gibi erden Timur’da taraftarı karşısına alacak cesaret yok ve ciddi anlamda Galatasaray aşığı bir adam kötü olmak isteyecek son kişi bu transfer sırf bu nedenle bile olmaz zsten

Ben işin şampiyonluğunda değilim btw, her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok. Bu sene şampiyon olan takım biraz da şansla olacak zaten. Çünkü Anadolu takımları çok kötüler. Derbi performansları belirleyici olur ve şampiyonluk barajı 95 puan filan olur herhalde artık.
Sen kur kadronu, elinden gelenin en iyisini yap Allah'a tevekkülünü et... Olursan olursun, olmazsan dünyanın sonu değil. 9 senedir şampiyon olamayan biz değiliz sonuçta.
Lakin elinde CL gibi bir imkan da varken ve belli ki harcayacak paran da varken -ilgilenilen oyunculardan çift hane bonservis ödemeyi göz aldığımız anlaşılıyor- 3 ay boyunca beklentiyi arşa çıkartıp, 24 saat kala yapılabilecek en kötü tercihi, hatta tercih bile olmaması gereken bir adamı OS diye getirmeye kalkarsan o iş olmaz arkadaş. Bu işi bu kadar son dk'ya bırakırsan opsiyonların da doğal olarak daralır ama her şeye rağmen bu adamdan daha iyi 100 tane topçu bulursun istesen.

olum zaten ismi ilk anıldı

dedim herhalde bilmediğim büyük bir topçu aldık bi vecinoooo yazdım buraya

sonra kim olduğunu bakınca ve hatırlayımca inanırmısın sanki 100 tane hamamın kaynar suyu başımdan döküldü
kadir inanırın hastanede ki sahnesi gibi saçlarım beyazladı saniyesine
arkadaşların anlamadıgı şey erden beyi savunanları transferide savundugumuzu sanması sanırım

transferin savunulacak yeri yok

Tete, Zaha, Ziyech paketine bonservis vermemiş bir adamsın. Nasıl bu herife 3.5 veriliyor? Bu işte bir iş var. Fabri falan da haber girmedi. Ben hala olmaz bu diye umuyorum. Umudumu kaybetmedim.

olum bu nasıl laf ya
siz kafayı yemişsiniz

erden timur gs için çok büyük bir nimet
yaptıklarıyla bunu kaç kez kanıtladı

bir transfer için dediğine bak adama

siz harbi sorunlusunuz
Yazdığın mesajlarını okursan sorunlu kim olduğunu belki, bak belki diyorum pek umudum yok ama anlarsın.
Galatasaray ikinci yüzyılında bir Erden Timur olmadığı zaman yok olmaz merak etmeyin kendinize gelin.

olum bu nasıl laf ya
siz kafayı yemişsiniz

erden timur gs için çok büyük bir nimet
yaptıklarıyla bunu kaç kez kanıtladı

bir transfer için dediğine bak adama

siz harbi sorunlusunuz

Nasil oluyormus bak

Okan hoca’ya haksiz elestiri,tiye alma,hakarete varan kelimeler bak nasil oluyormus simdi erden timur’a gelince sira

Senin hocaya yaptiginin aynisini yapiyorlar erden timur’a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt