Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecino' yla alakalı transferin son gününde betis' ten teklif alındığı fakat reddedildiğiyle alakalı bir haber gördüm. Oyuncunun Sarri'nin projesinde önemli bir rol oynadığı, Lecce ve Genoa maçlarında süre verdiği yazılmış.

Ayrıca Lazio forumunda da bir haber göremedim. Yorumlarda çöp falan çekilmemiş bu arada

Rashica ve icardi’yi tutacaktin

Oliviera’nin yerine daha iyi bir 6-8 alacaktin

Mertens 37 olacak onun yerine iyi bir 10 alacaktin

Sol bekin yoktu gecen sezon dubois oynadi dogru duzgun bir sol bek alacaktin

Gomis gitti ya mostafa mohammed’i alternatif forvet olmaya ikna edecektin ya da yedek forvet alacaktin

Bu kadar basit ama transfer calimlarina girdik

Suan kurulan takim kagit üstünde tabiki iyi bir takim ama yanlis olan kurulu düzeni bozmak uyumu bozmak tekrar dan takim olmaya calismak

Son derece gereksiz bir hareket
İcardi'yi tuttun, Rashica yerine Tete gibi potansiyeli aldın. 10 no oynayabilen Ziyech aldın, sol bek Angelinho gibi birini getirdin. Bir tek Oliveira'dan daha iyi 6-8 alamadı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirbay+ vecino 7.2m bari demirbay türk falan maaşı çok iyi diyorduk da bu vecino tarihin en yağlı kazığı olabilir. Belhanda bile böyle değildi. Cagne bile kiralik falan para kazandirmisti gol falan atmıştı. Bu herifi imkani yok elden cikaramayiz. Sergio nun bile az çok talibi çıkıyor bu adami Uruguaydan memleketinden bile istemezler

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Oliviera
Baris Ziyech Kerem
Icardi

Böyle devam

Zaha oynarsa sol cizgi de ozaman demirbay dahil olur oliviera yerine

Hic bozmayalim takimi

yarın hepimiz mutlu haberler alacağız
kaç gündür güzel rüyalar görüyorum
rahat olun , eğer olmazsa
soyadımı Müsterih olarak güncellesin adminler

Yönetim mi ilgilenmiyoruz kaldırın konuyu dedi acaba? Keşke öyle birşey olsada şu haberi yayanın kel kafasını bi silkelesek!!!

kuşlar jorginho mu alıyormuş

jorginho vs vecino

Ben hala inanmıyorum. Veyahut inanmak istemiyorum. Bu transfer en kötü ihtimal bu gece iptal olur. 3,5M€ bonservis artı 2,4M€ yıllık. (2+1). Nereden bakarsan bak elimizde patlayacak bir transfer. Cicaldau kalsaydı bundan iyidi. Sabah ola hayrola.
Yarın sabah herşey netleşir.

Tepki veriyoruz çünkü güvendiğimiz dağlara bu dönem Erden Timur kar yağdırdı.

Tepki veriyoruz çünkü asıl ihtiyacımız olan yerlere para harcamayıp çalım adı altında saçma sapan işler yaptık.

Tepki veriyoruz çünkü şampiyon takımın orta sahası daha da güçlenecekken güç kaybetti.
kimse tepki vermeyin demiyor

biz kimleri yedik senide yeriz demek tepki gibi olmuyor pek fırsat beklemek gibi oluyor

ne komisyonu kaldı ne maaşını düşük gösterirler taraftardan tepki görmemek için diyen kaldı

erden sonuna kadar eleştirilir ama yanlış argüman üzerinden elestırmek ta gecen seneki transferleri katmak cok yanlıs.

erden beyin baslıgına girin bakambu yerine haji wright alınsın yazan var 2. forvet icin 9 mılyon euro verecekmısiz icardiye 10 verilen yerde

bu işin burdan dönecegine inanıyorum taraftarı bu kadar beklentiye sokup başta yapılması gereken transferi sona bırakıp icine ettiler

Nasil oluyormus bak

Okan hoca’ya haksiz elestiri,tiye alma,hakarete varan kelimeler bak nasil oluyormus simdi erden timur’a gelince sira

Senin hocaya yaptiginin aynisini yapiyorlar erden timur’a

haksız eleştiri yapmadım
kimseyi haksızda eleştirmem

okan hoca harici benim futbolcu eleştirmişliğimde yok haksız yer

bir misyöye kuruluyum o ne yapsa gözüme batar onu ayrı tutuyorum

zalgirise filan eleniyorduk arda Allah aşkına yauv

Zaha geçen seneki mucizevi İcardi performansı veremezse ... tuttuk demektir.

Ziyech'den gram ümidi olan adam polyannadır.

tadicin büyük transfer olduğunu yazdım zaten tek bizim için olumlu yönü yaşı 35 eski diriliği yok

zaten 30da filan gelse ligi öttürürdü

bugün iki tane dzekoya al at dedi pozisyon yokken

büyük topçu lavuk

symanskinin casper olduğunufs yazmıştım
bugün ilk casper mesajları geldi

erden timurun kurduğu kadro hepsinden çok önde
bak çok değil ziyech ligi öttürecek
bugün yok planlama kötü kutlamalarına katılanlar bugünü yaşanmamış sayacaklar
adam zor pozisyonda bile dzekonun ağzının içine sokuyor topu
szymanski fark yaratacak bir dopcu değil
pelkas tipi birşey, bedava 3 puan aldılar 1 puan bile haketmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt