Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McKennie zaten iyi bir oyuncu rtaş biz sadece bu adama laf ettiğimizde çok daha iyilerinin mümkün olduğuna inanıyorduk

Ancak kendisi Juve'de sağ kanat bek rotasyonuna girmiş gibi görünüyor

mc kennie ismi çıktığında

kante, thielamans, gravenberch filan konuşuluyordu :)

vallah adama şaf attım bende şahsım adına özür dilerim

vecino transferini ögrendıkten sonra takla atardın

ama mckennie geldigi zaman vecino ile ilgilendıgımızden haberin olmayacagı icin yangın yapacaktın
Yapardim evet. Ama bu denli yapmazdim. Çünkü o adamla ismimiz geçmişti. Kimseyi alamadilar listede baslarda basinda adı geçen adama geri döndüler der kendimi teselli ederdim. Ki o herifin bile pasaportu ve yaşı itibariyle parasının bir kismini çıkarma durumu var. Bu Vecino nun tursusunu bile satamayiz

Simdi anladiniz mi ben neden 31 agustos 2019 nobetinden çıkamıyorum?mustafa cengiz başkanım kurban olsunlar sana.en kötü gedson kiraliyodunuz

Yarından itibaren hem lig hem şampiyonlar ligi beklentilerimi en minimuma indireceğim. Bir takımın omurgası ne kadar sağlamsa 3 kulvarda başarılı bir şekilde götürebilir bizim omurgadaysa fıtıklar var o yüzden ne kadar güçlü olursan ol zorlarsan bir noktadan sonra yavaş yavaş ayaklarda güç kaybedecek.

Ekli dosyalar

• 20230824_010212.gif
    20230824_010212.gif
    985,2 KB · Görüntüleme: 36
Ulan elmas bile yalandan da olsa yeni gedson diye gustavo kiraladi🤨

İptal olacağını zannetmiyorum . Öyle bir durum olsa çıkar anlaştığımız haberleri yalandır filan bir açıklama yapılırdı . 200 bin tweet atılmış . İllaki görülmüştür yönetim kanadında. İnsanlar 3 4 saat sonra iş için uyanacakken şuan oturup yangın yapıyor. İllaki bu duruma bir dur derlerdi. Ufacık bir gazete haberine tekzip yayınlayan kulüp bugün bir açıklama yapmıyorsa geçmiş olsun .

YA TEK EKSİK EN ÖNEMLİ MEVKİ . FRED TÜRKİYE'YE GELMİŞ . DEMEKKİ ALABİLİRMİŞSİN. NASIL ELİNİN TERSİYLE İTERSİN YA. FRED OLİVERA'DAN SONRA BELKİ BERKAN'IN BİLE YEDEĞİ OLACAK ADAMI ALMAYI NASIL DÜŞÜNEBİLİRLER YA. AKLIM ALMIYOR . PANİK TRANSFERİNDEN KURTULAMIYOR ŞU KULÜP . TÜZÜKTE FİLAN YAZIYOR HERHALDE.

SEZONU SATAN HAMLEDİR. BAŞKA HİÇBİR AÇIKLAMASI YOK .

Yarından itibaren hem lig hem şampiyonlar ligi beklentilerimi en minimuma indireceğim. Bir takımın omurgası ne kadar sağlamsa 3 kulvarda başarılı bir şekilde götürebilir bizim omurgada fıtıklar var o yüzden ne kadar güçlü olursan ol yavaş yavaş ayaklarda güç kaybedecek.
1 ortaaha istiyorlardı nöbette. Vecinoyu alsnlar simdi yeter onlara

AKIL TUTULMASI . SAÇMALIK . TRANSFER YAPMASALAR TEPKİ BUNDAN DAHA AZ OLURDU . VALLA KİMSE KUSURA BAKMASIN . YARIN O ADAM İSTANBUL'A İNERSE OTURUR ÇATIR ÇATIR ELEŞTİRİRM. BİR YANLIŞ BÜTÜN DOĞRULARI GÖTÜRÜR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt