Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne imkan verilmedi şampiyon takım rashica haric tutuldu

zaha ziyech tete alındı

molde karşısında oynanan oyunun bahaneside mı olmayan 8
Heeeee ne demezsin Zaha, Ziyech şu an sahada çatır çatır oynuyor da biz mi görmüyoruz Tete bile daha ne yaptığının farkında değil ama oyuncu alındı sırf alınmak için alındı gösteriş için 2 ay sonra oynayacak adamlar alındı.

yav kadro ligde şampiyon olur olmasına da ,

arkadaş bu vecino tam aptal işi yav kusura bakmayın ama

çok aptalca bi transfer ya bu

simanski için dediklerini hatırlayın timur'un
'bonservis herkese verilir ama maaş için çok dikkat ediyoruz'

32 yaşında kimsenin istemediği adama 2.5 milyon vereceğimizi mantığıma oturtamıyorum ben
Tam olarak şöyle demişti o gün; Bonservis ödeyeceksek maaşı düşük tutuyoruz. Bonservis ödemeyeceksek maaş konusunda biraz daha rahat hareket ediyoruz. Toplam bir bütçemiz var, buna maaş bonservis dengesiyle uyuyoruz.

varya yarın olurda bu transfer olursa ve torreiraya laf edilirse yeminle o edene ana avrat düz gideceğim
ömür boyu banlanırım umrumda olmaz

hadi erden timur eleştirisi dozajında haklıda

torreiranın ne suçu var

twde sayıları fazla yok bi kaç kişi etmiş şu hastagde burada yapan olursa yeminle küfürü basarım
Torun ne suçu var yav ona laf eden maldır. Takımın eksiği belli. Futbolcular da biliyordur. Laf arasında muhabbeti geçmiştir beyler var mi bir öneriniz tarzında lider adamlarda söylemiştir bir iki isim. İcardinin Paredes istemesi gibi. Alex de maldonadoya kefil olmuştu zamanında onun gibi bir olay. İşin bu boyuta gelmesi saçma olan işte. Yoksa bana da sorsalar is dünyasında birini bende tanıdığımı söylerim ne var

Heeeee ne demezsin Zaha, Ziyech şu an sahada çatır çatır oynuyor da biz mi izlemiyoruz Tete Boey birbirinden anlamıyor.
başka bi yönetım olsa

o kadar yüksek bonservislerle oyuncu satmayacaklarınımı sanıyorsun

boeye 23 mılyon euro teklif gelmıs diyor haluklar

başka yönetım direk satardı

okan ne istedi? oyuncuların gitmemesini istedi

bu oyuncuları tutmak en az transfer kadar başarılı bi operasyon

lazio transfer sezonunun başından beri torreirayı istiyor 18 e kadar yükseldiler ne oldu satmadılar

zanioloyu nıye kiraladık dersen gecen sene zaniolo takma entegre edılemedi rashica yüzünden süre dahi bulamadı bonservissiz teteyide fırsat olarak alıncı üstene ziyech + barıs alper adamda gitmek istiyor elden cıkardık

varya yarın olurda bu transfer olursa ve torreiraya laf edilirse yeminle o edene ana avrat düz gideceğim
ömür boyu banlanırım umrumda olmaz

hadi erden timur eleştirisi dozajında haklıda

torreiranın ne suçu var

twde sayıları fazla yok bi kaç kişi etmiş şu hastagde burada yapan olursa yeminle küfürü basarım
snejderde de jong aldırdı teknik direktörü başımıza getirdi geyigi vardı o argümanı tekrar diriltiyor 2 3 gerzek twitterda

torreira niye bu gereksiz hıyarı istesin ki zaten, bunun yüzünden MT’de adam akıllı oynayamamış

bilmiyor mu bir boka yaramayacağını, arkadaş falan da bahane

biraz saha dışı videolarına baktım tam şaban bu vecino, ailesi de pek sevmiyordur, torreira nesini sevsin, gidin vecino abimi getirin desin

torreira’ya bu transfer üzerinden laf eden neyse

Ben sana ne dedim bu yangınım boşa değildi 30 Ağustos günü çok net anladım.
Ulan birde rezilliği torerai istedi vs diye örtbas etmeye çalışıyorlar hemşerisi falan fişman komedi muhabirlerde ayrı dengesiz o zaman sergioda bruno fernandesi veya icardi messiyi istesin onları alalım bu ne saçma mantık lan

agoume ve ndombeleyi al kapat transferi. agoume hem torreirayı hem ndombeleyi yedekler.

bu herif hapiste fln mı bari bunu alaydık vechino b iht yazılan kdr kötü değildir ama 8.5 milyon çok para
bu pereyra total 3.5a fln oynar 2 sene

yav kadro ligde şampiyon olur olmasına da ,

arkadaş bu vecino tam aptal işi yav kusura bakmayın ama

çok aptalca bi transfer ya bu
Bu orta saha ile çok zor. Klasik şampiyonluk sonrası sıçış sezonlarından biri bizi bekliyor.

Halbuki bu yılda şampiyon olup CL'ye kalmamız çok kritikti.

CL'den bir beklentin yok her sene orada olalım yeter isterlerse 5-6 atsınlar sorun yok.

Ben bu kurlarda her sene takımıma 30 milyon € para veren organizasyonda olayım yeter.

Elbette bir gün orada da başarı gelecek ama biz hep kritik sezonlarda tercih hataları yaptık ve yine aynısı oluyor en çok da bu koyuyor bana maalesef.

belkı muhabirleri kullanıp fbye çalım ayağına kitleriz bu herifi yav
sakin olmak en iyisi herhal
para var azda olsa zamanda var

başka bi yönetım olsa

o kadar yüksek bonservislerle oyuncu satmayacaklarınımı sanıyorsun

boeye 23 mılyon euro teklif gelmıs diyor haluklar

başka yönetım direk satardı

okan ne istedi? oyuncuların gitmemesini istedi

bu oyuncuları tutmak en az transfer kadar başarılı bi operasyon

lazio transfer sezonunun başından beri torreirayı istiyor 18 e kadar yükseldiler ne oldu satmadılar

zanioloyu nıye kiraladık dersen gecen sene zaniolo takma entegre edılemedi rashica yüzünden süre dahi bulamadı bonservissiz teteyide fırsat olarak alıncı üstene ziyech + barıs alper adamda gitmek istiyor elden cıkardık

Boey 23 m euro teklif geldiğini kim söyledi Haluklar dedi diye doğru mu olacak 2 gün önce 40-45 m euro piyasası olan bir oyuncu gelecek diyen kendileriydi.

Hoca Rashica diye 100 kez dedi basın toplantılarında bile dedi 11 için olmasa da oyun planında rotasyonda da olsa istiyordu sen naptın 2-3 ay sonra form tutacak adamı aldın %100 ne vereceği garanti olmayan bir adamı alıyorsun. Çok daha iyi çıkabilir 2019/20 sezonu gibi yerin dibine sokan bir performans da olabilir.

Torreira'da her zaman kariyerden önce aidiyet hissettiği yerde kalmayı tercih ediyor keyfinden istemiyor Icardi gibi tıpkı burada ait olduğu için gitmek istemedi illa gidecem deseydi zaten tutamazdın. Kaldı ki Icardi'yi de tutamazdın aidiyet sayesinde kalıyorlar.

Zaha ve Ziyech müthiş katkı sağlıyor sahada fırtınalar estiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt