Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın kafasında muhtemelen bu kadro var Angelino kesmeyeceğine göre Kerem Demirbay sürekli ligde 11 olacak. 8+3 yüzünden de şu an bitik durumdayız. Kazımcan oynarsa Vecino, Oliveira oynar ya da Kerem A oynamaz Tete oynar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi​
İşte sorup durduğun ama bulamadığımız angelino'nunda olduğu 8+3 lü o şanlı 11 imiz :asd:

Ben bu forumda da sosyal medyada da Pulgarı, Assuncaoyu, Dzemailiyi hatta Etebo transferini dahi savunanı güzellemeyi çalışanı gördüm. Bilal Kısalı Eren Derdiyoklu şampiyonlar ligi maçlarını izledik yine izleriz. Ama Galatasarayı en iyisini isteyen taraftar bu vizyona sahip yönetim kurtarır her zamanki gibi, isimler gelip geçicidir.

Eyüp Aydın + Gökdeniz kesinlikle alınmalı Trabzonspor'un Schalke 04'den aldığı sağ bek Mehmet Can Aydın gayet iyi oynuyor. Rize maçında sonradan girmişti kendisini göstermişti Paşa maçında da iyiydi. Gurberçi transferlerine yoğunlaşmak lazım en azından bu çocuklara şans gelirse değerlendirir o baskıyı kaldıracak yapıları var.

son bir mesaj yazıp cıkacagım

bu twitin altındakı mesajlara bakın millet bu hesabı gercekten erden falan sanıp adama ne cüce demedigi kalmış ne de yerden diyeren fblilerin kullanıgı tabiiri kullanmayan kalmış

eleştiriye hayır demem derken burayı kastediyoruz.

burda belirli bi kural karşılıgı hakaret küfür yasak istedigin kadar yaz eleştir sabaha kadar ama twitter tayfa işin dozaşını cok kacırıyor herhangi bi yaptırımı olmadıgı icin.

düne kadar taptıkları adama böyle şeyler yazabilecek kadar kötü bir platform twitter

Reddit'te Fener'e Fabricio Diaz diye bir herifin gideceğini yazmışlar

Araya girip çalım atak, 20 yaşında ön libero Uruguaylı şimdiden takımının kaptanı olmuş

Uruguay U-20'nin kaptanı olarak U-20 Dünya Kupası'nı kazanmış

20 yaşında olmasına rağmen 9000 dakika profesyonel futbol deneyimi var.

Biraz vitaminsiz ama çok yüksek potansiyeli var gibi duruyor. Çalım diye bunu derim alak bu çocuğu
Niye Muslera veya toreira bize önermemiş bunu illa çöpleri mi önerecekler 😂 ulan hala gülüyorum toreira vecino muhabbetine hee toreira önerdi. Bir şey değil garibim toreira'da güme gidecek serefsiz muhabirler yüzünden

bu twitin altındakı mesajlara bakın millet bu hesabı gercekten erden falan sanıp adama ne cüce demedigi kalmış ne de yerden diyeren fblilerin kullanıgı tabiiri kullanmayan kalmış

burda belirli bi kural karşılıgı hakaret küfür yasak istedigin kadar yaz eleştir sabaha kadar ama twitter tayfa işin dozaşını cok kacırıyor herhangi bi yaptırımı olmadıgı icin.

düne kadar taptıkları adama böyle şeyler yazabilecek kadar kötü bir platform twitter

Twitter zaten 2015'lerden sonra rezalet hal almıştı pandemi sonrası tavan yaptı toksik bir kesim var eleştiri her zaman iyidir ama geçen sene bu adamlar olmasa şampiyon olamayacağımızın da farkında değiller.

Hatalıdır orta saha da batırmıştır net oğlu net eleştirilmesi de gerekir ama kimse erden reise küfür edemez edenler onun yarısı kadar bile GSli değildir. Küfür ile ,hakaret ile eleştiride farklıdır zaten

Hatalıdır orta saha da batırmıştır net oğlu net eleştirilmesi de gerekir ama kimse erden reise küfür edemez edenler onun yarısı kadar bile GSli değildir. Küfür ile ,hakaret ile eleştiride farklıdır zaten
Bu sene şampiyon olamasak bile Erden Timur ya da Okan Buruk' a bir şey demem geçen sene yaşattıklarını 1 senede silmem o kadar hakem operasyonuna rağmen eze eze şampiyon olduk en azından bunu onlara borçluyuz fakat eleştirilmeleri normal seviyesi abartılmadığı sürece burada da yapılıyor. Bu senede gittiğimiz yere kadar gideriz şampiyon olursak oluruz olamazsak da canları sağolsun.

Yarın görüşmek üzere benim nöbetim biter kalanlara iyi nöbetler ve iyi geceler diliyorum.
giphy.gif

Bu sene şampiyon olamasak bile Erden Timur ya da Okan Buruk' a bir şey demem geçen sene yaşattıklarını 1 senede silmem o kadar hakem operasyonuna rağmen eze eze şampiyon olduk en azından bunu onlara borçluyuz fakat eleştirilmeleri normal seviyesi abartılmadığı sürece burada da yapılıyor. Bu senede gittiğimiz yere kadar gideriz şampiyon olursak oluruz olamazsak da canları sağolsun.
Şampiyon olurmuyuz bilmem de son ana kadar yarışırız o yarışın içinde oluruz orası net eğer çok büyük bir hakem katliamına uğrazmaz isek. Fakat CL de bizi farklı birine döndürecek kadar dövecekleri kesin futbol olarak , fizik olarak goller vs..

Reddit'te Fener'e Fabricio Diaz diye bir herifin gideceğini yazmışlar

Araya girip çalım atak, 20 yaşında ön libero Uruguaylı şimdiden takımının kaptanı olmuş

Uruguay U-20'nin kaptanı olarak U-20 Dünya Kupası'nı kazanmış

20 yaşında olmasına rağmen 9000 dakika profesyonel futbol deneyimi var.

Biraz vitaminsiz ama çok yüksek potansiyeli var gibi duruyor. Çalım diye bunu derim alak bu çocuğu
o herifi epey övüyorlardı reddit'te. ama adamların yazdıklarından büyük takıma ya da brighton gibi gençlere yatırım yapan bir yere gider gibi düşünmüştüm.

o kadar potansiyelliyse fener'e gelmesine şaşırırım.

Hocanın kafasında muhtemelen bu kadro var Angelino kesmeyeceğine göre Kerem Demirbay sürekli ligde 11 olacak. 8+3 yüzünden de şu an bitik durumdayız. Kazımcan oynarsa Vecino, Oliveira oynar ya da Kerem A oynamaz Tete oynar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi​
Bu saçmalık olur. Bari ayağı düzgün olan Ziyech forvet arkasına geçsin. Kerem de icardi'ye pas vermeyi çok seviyor madem, sağdan daha güzel pas verir. Çizgiye doğru indi mi icardi çok alan bulur. Ters ayaklı kanat icardi'nin alanını daraltıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt