Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van de beek,ndombole,vecihi bunlar dışında alabilecekleri biri yok heralde.ALMAYIN ABİ ALMAYIN ya.Zorla niye çöp getirmeye çalışıyorsunuz.Benim hiç umudum kalmadı.Akşama morelimiz iyice bozulacak.

Vecihi mi daha kötü tercih yoksa 8-9 aydır sakat Vandabek mi bilemedim.

Van de beek bile rol oyuncusu en azından sistemi iyi olan takımda iş yapar çok beğenmesem de Vecino'dan iyidir yine ki Van de Beek'in de toparlama şansı var.Fakat en büyük sorun adam geçen sene dizden full sakattı , o da büyük problem.
Şuan sıtmaya razı olduğum için Ndombele denilen tır gelse okeyim aslında , 3 tonluk adam artık iyi bir programla zayıflatsınlar.

Gs muhabirlerinin ne mal oldugunu dun gormus oldu herkes

Zaten bombos adam olduklari belliydi de tamamen tescillendi

Rehabilite etmeye çalışacağız artık yapcak bi şey yok.Akşam pazarından oyuncu alıyoruz ya çürük olmama ihtimali düşük
adam aslında yetenekliydi
alırsak 10 15 maç aralıksız oynayıp form yakalarsa bişeyler yapabilir. united görmüş topçu sonuçta

Taraftarımızı asıl sinirlendiren x futbolcunun alınması değil..

4 ay oyaladıktan sonra aptalca bi transfer yapıp sosyal medyadaki bağlantılarıyla taraftara kesin çenenizi oturun demesine getirdiler..

Bizim taraftar güdümlü değildir kimselere benzemez şimdiden söyleyeyim...

Paran yoksa transfer yapma ama ahmakça işlere girme ..taraftarı kandırıp muhabir bozuntularıyla taraftarı bastıramazsınız uyarayım dedim

Endombili ye sıcak bakmıyordum ama son gelişmeler sonucunda gözüme prime karışım modric kross melo gibi geliyor.

Ne oldu rüya mıymış???

he bu arada hepsinin arasından Ndidi'yi tercih ederim ki Ndidi bana göre iyi oyuncu çok iş yapar burda.Yani Ndidi gelirse öyle eşantiyon olarak bakmam

noldu Nevzat tapıyordun vecino'ya git al evinde besle

Sabah sabah kalktım aklıma ilk bu leş Vecino geldi.Neyse ki vazgeçilmiz deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt