Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu son 1 hafta 10 günlük transfer süreci bir kabus olmalı.
Hadi uyanak artık sıkıldım.

Kac defa soyledik sonra kizip kusuyorlar. Gidisat Barusso/Etebo tarzi birini isaret ediyor diye.

Bu sezon transfer donemi buyuk harcamalara ragmen basarisiz gecti. Takim bircok mevkiide geriye gitmis gorunuyor. Herhangi bir sorun yasamazsa Ziyech hamlesi disinda mantikli is yapilmadi. Ki o da en az ses getiren transfer oldu garip bicimde.

Gecen sezonla bu sezonun 11'ini yan yana koyalim.

Kazimcan - Angelino. Su ana kadar ekstra bir oyun goremedik.

Sergio - Kerem/van den Beek/Vecino. Ha kel Hasan ha Hasan kel gibi.

Rashica/Zaniolo - Tete. Konusmaya bile gerek yok. Guzel bir deyim var bunu aciklayacak, rencide etmemek icin kullanmiyorum.

Mertens - Ziyech. Bu tek basarili buldugum hamle. Umarim sag kanat falan oynatmaz hoca.

Zaha konusunda da nerede nasil yer bulacak hoca gorecegiz. Yas, maliyet, uyum ve takim planlamasi acisindan supheli yaklastigim bir transfer.

Bunlarin disinda cok degerli rotasyon oyuncularini kaybetmisiz. Yerlerine Halil Bakambu falan gelmis.

Gerek yoktu zaten. Miçodan çokta fark yaratacak biri değildi iptali iyi olmuş. Yoksa para ciksin söylesin yönetim böyle devam edeceğiz diye, saçma sapan adamlara milyon eurolar vereceğimize..

CL zaten sırf para için bu saatten sonra başarı mucize. Üçüncülük ve ueafa bir tur daha falan en fazla başarı olur.

Ligde zaten Vecihi oynamış Miço oynamış çokta fark etmiyor, ligde sıkıntı hakemler, dün akşam gordugumuz gibi. Yogunlasilmasi gereken konu orası.

Adamlar inanılmaz organize artık ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar algıyı müthiş yonetiyorlar, sıkıntı olmayan maçta bile kara gece diye TT yapiyorlar. Iki haftadır bedavadan üç puan aldılar son dakikalarda verilmeyen penaltı sayesinde. Gedsonda zaten dokunulmaz oldu.

-Yabancı basında hiç Vecino haberi yok ve Romano'nun böyle bir girişimden haberinin olmaması mümkün değil.

- (ölümü gösterip sıtmaya razı etmek)

Son DAKİKA

Vecino transferi İPTAL !!!
-----------------------
GolazoooooOOOOOOOoooooOOoOoo

Soru niye iptal oldu...

Gerçekten yem miydi
Yoksa
Taraftar tepkisi işe mi yaradı

Sisce Renkdaşlar?

dogrumu yalanmi bilmedigimiz bir transfer haberi yüzünden neden rezil oluyoruzki?

benim bildigim futbolda sahada rezil olunur.
İyi bir ortasahamiz olmadığı için molde gibi bir takımdan 2 maçta dayak yedik haketmeden turu geçtik herifler 2 mactada ezdi geçti bizi yani IQ seviyesi yeterli herkese adam akıllı ortasaha almazsanız ucl de yasayacaklarinizin fragmanını izlettiler bize

Uçacakta geri gelecekte listeye bildirilecekte

Böyle kurnazlıkları sevmiyorum ben.Para yoksa yok alamıyorum de.Yada git genç potansiyel birini al ona da razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt