Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreyranın kankasini alip iptal ettik. Toreyra daha top oynamaz gecmis olsun.

Bakın arkadaşlar biz daha iyisi olsun orta sahadaki tempo sorununu çözsün diye transfer istedik yoksa elimizdeki oyuncular kötü diye değil. Bakın herhangi biri gelecekse transfer yapılmasın çok ciddi söylüyorum, Midsö de Oliveira da katkısı olan kaliteli oyuncular. Hiç gerek yok transfere kapatsınlar Bi açıklama yapsınlar saha içine odaklanalım artık.

Ghezal ve rosier aldı bjk son 2 dkda yetiştirdikler kurye i

627

Vecino nasıl topçu inanın bilmiyorum ama 32 yaşında ki adama bu bonservis verilmez. Sözleşmesini fesheder senelik 1.8'de 2 yıllık felan anlaşırsin buna karşı çıkmam ama biz oliviera'dan nasıl kurtulacagız derken 35'e kadar bir de vecihi besleyemeyiz.

Ndombele transferine neden karşı millet anlamış değilim, potansiyeli yüksek oyuncu ve yaşı da iyi

İşte bazen aç gözlülük seni elindekinden de eder. Midyata pirince giderken elde ki bulgurlardan olduk

Gidip hazır olmayan adam alacaklarsa hiç almasınlar bu sezonu öyle böyle geçirir sonra seçime gideriz

Yok mu abi siyahi tempolu bi scout transferi?Diack 2.5a mı ne gitti bizim harcayacak 10-15m euromuz var diackın 2 gömlek üstünü bulabilsek gayet iş yapar bizim orta sahada

taraftarın tepki göstermesi doğal. o kadar şişirdiler ki orta saha transferini aylardır. taraftar da bekliyosak bir seye değsin bari diye her gün sabahladı ekran baslarında. son dakika vecini ismi çıkınca delirdiler doğal olarak.
buda muhabirlerin bok yemesi. ++ süreçle alakalı acıklama yapılmaması. isim verme tamam ama yüzeyselde olsa süreci acıklasa bizimkiler bu kadar yangın olmazdı.
Taraftarın da çok şımardığı bir gerçek. Vecino transferine tepki koyanlara demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın lakin bir transferle istifa, komisyon yeme vb. Şeyleri yazanlar ciddi nankör ve şımarmış bir kesim var. Vecino transferine tepki koyanlar yada bu süreci doğru dürüst eleştirenler haklıdır. Erden Timur'da hala Galatasaray için ciddi bir değerdir bundan sonra scout transferlerine daha öncelik vermeyi, sürekli fırsat kovalanmaması gerektiği ve her zaman son günlerde çok iyi oyuncu fırsatı gelmeyeceğini öğrenmiş, bundan ders almıştır diye düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt