Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane yabancı basın haber girmedi. Dümdüz ya patladı ya da yönetime zarar vermeye çalıştı.
İlla yabancı kaynak girecek diye bşr durum yok

Zaha'da da yabancı kaynaktan evvel bizim basın haberi duyurdu

Bence içeriden biri bunlara haber sızdırdı

Bunlar da haberi girdi

Benim esas takıldığım nokta

Taraftara bu rezilliği kabul ettirmeye çalışan muhabirler

Lan ahlaksızlar

32 yaşında hiçbir özelliği olmayan bir adama 3 senede 12 milyon euro para bağlanmasının neyini savunuyorsunuz

sadece onlar değil - rodoplar icardi ve torreira onay verdi tanıyorar gibi şeyler söylediler ...

yani ben yönetim içinde bu takip edilen medyayı bilip bilmeden beseleyen birisinin olduğunu düşünüyorum (bence Erden Timur değil bu ) . basit örnek Metin Öztürk'e sorulyor "Ramos" diye adam "valla bende merak ediyorum ...Erden Bey'den öğreneceğim" gibi cümle çok yanlış.
Metin ozturk çok tehlikeli yönetimde. Onun parmağı bile olabilir bu transfer operasyonunda adam dursun Özbek konusunda bile karşı tarafa koz vermiş bir adam.

Bu muhabirlerin hiçbirine güvenilmez daha çünkü dün geceye kadar hepsi bekledi organize bir şekilde haberi verip ballandirmaya başladılar.Erden Timura güvenen biri olarak söylüyorum ne olursa olsun yönetim yalakası olmayacak muhabirler.Demek mi işlerini sadece para için yapıyorlar kendi mesleklerine hiç saygilari yok bir kactane haber almak ya da rant sağlamak için haberciyim diye geçiniyorlar.

Erden başkana operasyon mu yapiliyor

yazdık değil mi olmayacağını.

ya sürpriz bir şekilde hepimizin içine sinen bir oyuncu alacağız.

ya da gerçekten iyi oyuncular için sonuna kadar mücadele edildi ama alamadık.

her iki seçenek de gayet doğaldır. olabilir.
Shredder pençesini transfer piyasasına vurma zamanı geldi komutanım

Breivik falan beklemeyim para yok anlaşılan, muhabirler sıkıyordu en çok para ortasahaya harcsnacak vs diye hepsi tırt çıktı.. Iskartaya çıkmış birini kiralık getirirler.. Bundan sonra Az transfer öz transfer, her sene 10+ futbolcu mu transfer edilir arkadaş.. Bu yönetim de bu kadar plansızsa diyecek birşey bulamıyorum... Abdürrahim e kızıyorduk teşekkür edip geldi alan ve pato ya, ee şimdi farkı var mı o durumdan??

Bunlar da haberi girdi

Lan ahlaksızlar

32 yaşında hiçbir özelliği olmayan bir adama 3 senede 12 milyon euro para bağlanmasının neyini savunuyorsunuz

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha'da ilk orsten duyurdu. Bizim basın hala yalan diyordu.

Hem dünya yıldızı istiyorsunuz hem para yok. Ne olacak ? EURO olmuş 29 TL. 20 milyon EUR versen 600 milyon Lira yapıyor.

Ne yapsınlar yani açıkla o zaman ?
para yok diyorsunuz kaynak nedir? çünkü maç sonu hoca bile elemelerden gelen paradan bahsetti. para yok diyen bir yöneticimiz de olmadı.

Torreira ile Vecino'nun yakın arkadaş olduğunu kim söyledi?

Öyle bir şey yok. Hatta Torreira bu keko yüzünden oynamıyor Milli Takım'da.

Alıp Torreira'nın yedeği yapacaksak transfer okeydir ama bu paralara olmazdı olmamalıydı sanırım da olmadı.

Ayrıca yabancı sınırı var ve bizim tek bir hakkımız var orta saha için onu da Torreira'nın yedeğine mi harcayalım?

Son düzenleme:
Erden başkana operasyon mu yapiliyor
Abi tebrik edecek değiliz 1 ay içinde senenin en önemli maçları Kopenhag ve United maçları var, patlarsan sezon bitti zaten . Takımda orta sahada kim oynayacak belli değil Antep maçına bile yetmiyor, Erden Timur da bir kendine gelsin.

Bunlar da haberi girdi

Lan ahlaksızlar

Zahayı ilk ingiltere spor muhabirleri açıkladı

eee kimi alıp gelecekler bakalım
son gün ve isim sızmıyor halen

vallah bu isin sonu boklu esrefe giderse ki gidecek gözüküyor
gs ile tüm bagimi koparirim

tüm parayi cukkalayacaklar
sponsorlar kacacak
fb dominasyonunu izler durursunuz sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt