- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
nankörüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nankörüm
Bende onu yazdım ama Norveçli kekonun gittiği bir ihtimalde bile tek yabancı hakkımız var.
Onu da Torreira'nın yedeğine mi harcayalım bilemedim.
inşallahOha 1 dk önce bunu izledim sen attın. Uefa kupası H.O.
Okan'i bosver o ne dedigini bazen kendi bile bilmiyor.
Berat doğru adamdı hatta Fatih Hoca'da çok istemişti ama o dönem siyasiler yine araya girip TS'ye götürmüştü. 3 gün önce burada Berat'a çöp çekiliyordu. Sanki gelsin 11 oyuncusu olsun dedik.En azindan bi Berat falan almak lazim
Veya teknik bi 6
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sihira mı şakira mı ne, o bile girmedi haberItalyadan herif alicaz ve fabritzyonun haberi olmayacak. Gülerim. Erden başkanı yemeye çalışıyorlar.
fb jorginhoda red yemis
musrati icin bastiriyormuslar
fblilerde acaba biz araya girdik diyemi olmadi diye sorguluyorlar
Berat doğru adamdı hatta Fatih Hoca'da çok istemişti ama o dönem siyasiler yine araya girip TS'ye götürmüştü. 3 gün önce burada Berat'a çöp çekiliyordu. Sanki gelsin 11 oyuncusu olsun dedik.
musratiyi birileri istiyodu gecen yazlarda,benfica falan galibafb jorginhoda red yemis
musrati icin bastiriyormuslar
fblilerde acaba biz araya girdik diyemi olmadi diye sorguluyorlar
Berat doğru adamdı hatta Fatih Hoca'da çok istemişti ama o dönem siyasiler yine araya girip TS'ye götürmüştü. 3 gün önce burada Berat'a çöp çekiliyordu. Sanki gelsin 11 oyuncusu olsun dedik.