Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jorginhoya bakarken denk geldim.3 ay boyunca zaha diye aglayıp,tete gelirse zahayı unutturur diyenler ve ziyechi zaha ve tete olmadıgı için isteyenelre bakın:asd: halbuki fredin ayagı yok,ismail çöp.adam jorginho bokluyor

Mobilde 178 sayfa geriden geldim ve atılan her bir mesajı okudum.

Galatasaray ile yatan kalkan ve bunun için gerek özel hayatından gerekse iş hayatından fedakarlık gösteren taraftara, bunu yaşatan her kim ya da kimler ise “en naif” kelimelerle kendilerini anıyorum.

dünden bu yana garip bir çelişk içerisindeyim

normalde yönetimin taraftarı bu konularda hiç salllamamasını tercih ederim

taraftarın bu kada rtransfer veya yönetim konularına girmesini de hiç sevmem

ama öyle bir durum oluştu ki robespierre gibi hay seveyim şansımı şu köylüleri de yanımıza almazsak devrim olmayacak tadında bir gece yaşandı

muslera
boey nelsson abdulkerim angelino
torreira demirbay
kerem ziyech zaha
icardi
Gidisat bu, er ya da gec. He bu takim top oynar mi gorecegiz, herkes yildiz herkes artist. Keita Lincoln Kewell'li takima doner.
Keita Kewell Lincoln ki takıma dönmez çünkü orta saha Mustafa Sarp Barış Özbek defans Servet Çetin Meira sağ bek Sabri sol bek Baltaydi.

Cl ye oyuncu yetiştiremeyeceğiz sanırım...

Bari Breivik getirseydiniz utanmaz adamlar

IMG_5890.webp

Loading....

Okan Hoca'nın maçtan sonra yaptığı orta saha açıklamasına adı geçenlerden aşağı yukarı iki adam uyuyor.

Birisi Ounahi diğeri Ndombele. Diğer adı geçenlerin hocanın anlattığı profille hiç alakası yok.

Bir de o Norveçli çocuk var ama onunla temasa geçtiğimizi bile sanmıyorum.

dünden bu yana garip bir çelişk içerisindeyim

normalde yönetimin taraftarı bu konularda hiç salllamamasını tercih ederim

taraftarın bu kada rtransfer veya yönetim konularına girmesini de hiç sevmem

ama öyle bir durum oluştu ki robespierre gibi hay seveyim şansımı şu köylüleri de yanımıza almazsak devrim olmayacak tadında bir gece yaşandı

Bütün taraftarın karşı olduğu oyuncudan hayır gelmezdi. Oyuncuyu çok tanımıyorum ama iptal edilmesi iyi bir karar bence.

ucak işleri saçma.akşama haberler düşecek,en azından bana inanın.vecino gibi olmayacak inşallah

Eğer olmuyorsa da çıkıp adam gibi açıklasınlar taraftarı daha sinirlendiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt