Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm 6 numara oynayan bi Torreira var farkindamisiniz

8 olmasa da olur artik ama bi yedek 6 lazim
Vecino ondan aliniyordu bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de Vecino yedek 6 olarak teklif gitmişti ligde çoğu zaman yedek olurdu. Lakin her türlü o denilen maliyetlere yanlış transfer olurdu gerek yok o yaşta o oyuncuya o maliyetlere. Bu arada İtalyanlar zaten Vecino işinin hiç olmadığını söylüyorlar 1 hafta önce teklif gitmiş ama anlaşma olmamış diyorlar biz kiralık istedik Lazio vermedi bence.

Abi bak gene Fofanalar Thuramlar havada uçuşuyor. Kardeşim yapmayın bunu kendinize. Beklentiniz düşürün bak hayal kırıklığınız büyük olur. Bu adamlara gücümüz yetmez bizim.

Luis Enrique: “Bütün koçlar Mbappé ve Dembélé gibi çok üst düzey oyuncular istiyor ama bu sadece onların sayesinde değil, aynı zamanda Asensio, Vitinha, Warren, Marquinhos, Skriniar, Danilo ve Lucas'ın da sayesinde kazandık. Bütün oyuncular önemli, biz bir takımız."

daniloyu kullanıyo adam lan.

Adsız.webp

İzlemedim, fikrim yok. Profili beğendim, ne ifade eder çokta emin değilim oyun profili. Az daha güçlü ve agresif olsa zaten world class 8 olur.

havacılıkta böyle bi olay mumkun degil

sadece acil durumlarda rota degisilebilir
Bilgilendirme için teşekkür ederim üstadım, anlık heyecan ile norm dışı düşüncelere sevk olundum. Her zaman öğrenciyiz, öğrenmek güzel şey:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt