Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 hamle lazimdi bu takıma. 1 yabancı stoper, 2 yabancı orta saha, 1 yerli orta saha. Ne yazık ki 1 orta saha hamlesini bile beceremedik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uçak fransa'ya gidiyorsa

1693818637335.webp

Zaten hocanın listesine bakıyor adam. Saçma sapan konuşmayalım.
Zerre inanmıyorum bu işe. Kendisi kimi beğeniyorsa ona gidiyor. İlgilenilen orta saha oyuncularının hepsinin birbirinden kel alaka adamlar olması bunu gösteriyor tam olarak. Sadece Angelino'yu özellikle hoca istemiştir.
Yani hoca tutup da ben Vecino'yu istiyorum bunu mu alın dedi. Kendisinin orta saha profili ile alakalı yaptığı açıklamalarla uzaktan yakından alakası yok bir kere. Hadi profil mrofil kalmadı son 24 saat diyelim, herif topçu değil. Aklı başında hangi TD bu herifi ister yav. En son Inter'de iyi diye aklımda kalmış. Herifin ismi düşünce genç bi scout transferi filan zannettim. 40 yıl düşünsem en son 5 yıl önce top oynayan herif olduğu aklıma gelmezdi. Hoca bile bu herifin futbol oynadığını unutmuştur.

Ounahi'yi alin gelin işte rezil transfer vecino iptal olmuş neyse ki. Ounahi tam bizlik topçu her şeyi yapsın diye aradığımız orta sahalardan daha üst klasmanı verratti, gravanberch falan oluyor işte onları da getiremiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt