Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim uçak ayırtılmış..
Hadi herşeyi geçtim sosyal medyadaki paralı uşaklarıyla taraftarı dizginleme çabalarına ne diyeceğiz

Bildiğin kandırdılar taraftarı.. taraftarımız isyan etmese adam bugün gelecekti
Uçak ayırtılmış onayı gerçek bilgi mi acaba ? Bizim bu muhabirlerin lafıysa inandırıcı değil bana göre.

anca veratti icindir bu
Bombardier 6000 daha büyük. Bombardier 300 ufak aileli bir transfer icin kullanirsin da 6000 kalktiysa iki aileli iki oyunculu mevzu da olabilir.

Sanirim Torreira Mertens transferlerinde de 6000 kalkmisti yanlis hatirlamiyorsam

Vecinoyu yem olarak yonetim mi atti diye dusunmeye basladim suan insllah sonu iyi olur. Verratti imkansiz

Moussa sissoko olabilir diye düşünüyorum bunla ilgili haberler vardı geçen haftalarda ama ciddi yaşı var olumsuz benim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erden timur açıklamaları o yöndeydi hep. en son adadaki yemekte konuştu. kolay transferi yapmıyoruz, bu göreve geldiysek en zoruna gidiyoruz, ufak bir ihtimal varsa da peşinde koşuyoruz. bu mevkilere geldiysek en zoru kovalamalıyız minvalinde bir açıklama yaptı. sonrasında da verattiler, de paul'lar havada uçuştu ki hepsiyle de görüşüldü, şartları soruldu büyük ihtimal.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bile önemli. Bazen hayatta her istenilen olmuyor. Ne yapsın adam bir ortasaha olmadıysa yada olmayacaksa bazen kader kısmete de inanmak lazım.

Aksam pazari. Elda kalmis curukleri alacagina bi sonraki pazarin acilmasini bekle. Bir ay oturup dalga gecen, pazar gecesi donem odevi hazirlamaya calisan cocuklar gibi is yaptiniz.

bir ucak havada onun icinde erden timur ve gardi var parise gidiyor
ikinci ucak suan havalandi parise gidiyor
yani kesin bir anlasma var trye getirilecek
bu transfer niye ilk ucakla gelmiyor peki?
yoksa baska bir isim dahami var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt