Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir oyuncuya yalanma gelmedi ona neden gelsin? İtalya'dan bir transfer gelecek ve İtalyan medyası bunu yazmayacak pek mantıklı değil. 1 yoklama çekilmiştir ama sadece o kadardır benim tahminim yani anlaşma veya transferin bitme aşamasına gelmesi gibi bir durum oluşmamıştır. Kiralık istedik Lazio reddetti bence.

Nası hiç bir oyuncuya yalanlama gelmedi yav ada da aile yemeği gecesinde erden başkan yazılanların çoğu doğru değil demedi mi ayrıca ondan önce de bir yalanlama daha yapıldı

Şu uçak planlaması bile Vecino transferinin yem olmadığını kanıtlıyor taraftar olmasa çoktan gelmişti adam

soler tarz olarak oliveria'ya benziyor biraz ancak tabiki daha kaliltelisi

Abi nasil hemen psg deki herifler gelebilir diyorsunuz? Sissoko falan gelir en fazla

Nası hiç bir oyuncuya yalanlama gelmedi yav ada da aile yemeği gecesinde erden başkan yazılanların çoğu doğru değil demedi mi ayrıca ondan önce de bir yalanlama daha yapıldı

Şu uçak planlaması bile Vecino transferinin yem olmadığını kanıtlıyor taraftar olmasa çoktan gelmişti adam

Resmi siteden yalanlanmadı hiç bir oyuncu. Bu ucağın bizim için olduğuna emin miyiz? Bunun hedef şaşırtmak iççin olmadığına yada. Vecino'da hiç bir İtalyan kaynağının girmemesi şüpheliydi.

Alinacak oyuncunun yerine 6 ay sonra yeni birini arayacaksak transfer yapmaya gerek yok.En iyisi icin ugrastik beceremedik deyip cikin icinden.
O yüzden CL'ye yetiştirmeye gerek yok ligde 35 maç var genç Boey gibi atletik birini bulup araştırsınlar ligde 15'ine kadar süre var daha iyisini alamıyorsak şu an transfer yapmaya gerek yok.

bugun isi gücü komple biraktim gs ile ugrasiyorum

bu nasil bir kafayi yemislik ya
normal insan davranislari degil gercekten

futbolu cok abartiyoruz ama abartmadanda duramiyoruz
Dün akşamki kolpacı ve palavracı spor muhabiri denen ibnelere inanmayıp bu Vajina denen futbolcu gelmez dediğin için ayrıca tebrik ediyorum.
Ben de senin gibi düşünüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt