Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
akşama kalmazAkşam netleşecek ve güzel olacak diye düşünüyorum
mutlu haberler daha yakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşama kalmazAkşam netleşecek ve güzel olacak diye düşünüyorum
işte spoiler
fena değil
Bu kim mustafa sarp mı
lan ne 3.30u , uykusuzluktan kendinden haberin yok , 3.30da iyi geceler yazdın, sabah 5te bile burdaydınSorma 1.5 2 saat çalıştım ama kafa burda. Dün aksam 3.30 da hanım kalkti artik yat dedi diye girdim yattim. Ben yönetici olsam büyük ihtimalle bir senede ölürüm. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben yıldız istemiyorum ama ben burayi eyt kampina çevirmek de istemiyorum. Güzel futbolu başarılı futbolu madagaskardaki adam oynayacaksa alıp getirin ben bunu istiyorum

Angelinoda oldu o sadeceOyuncularla geldi kendi adına sow olmasın diye arka kapıdan çıkış yapmıştı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok yav onceki sayfalarda konusuyoruz yaBu kim mustafa sarp mı
Eskiden kacan firsatlarEkli dosyayı görüntüle 218862
listeler için. ondan sonra iyi topcu gelmez sanmıyorum
Altina imzamı atarım eline sağlıkşu lanet dönem bir bitsin de...
diğer tarafta topyekün bir organizasyon var. sessiz kalırsak cl dönüşü fikstürü gördünüz, aralık ayında havlu attırırlar bize.
birinin başkanı diyor ki, "bu sene fıtratımızda olmayan şeyleri" yapacağız.
öbürünün başkanı diyor ki "gizli kavga edeceğiz". gizli kavga ne yahu.
açık açık diyorlar bir de.
fb ve bjk'ye henüz ligin başında verilen imtiyazlara bakın.
gedson'un pozisyonu nasıl kırmızı olmaz? samuel'in pozisyonu nasıl penaltı olmaz?
tek bir basın mensubu konuşmuyor bile.
ancak iki gün önce güle oynaya 3 attığımız (+ 2 golümüz de sayılmadı) maçta bile "antep'te kara gece" diye algı yaptılar. oysaki maçta lehimize ne oldu da biz bu maçı kazandık? ofsayt çizgisi yanlış çekilmiş diye algı yapıyorlar. gedson-osayi'nin 1%'i lehimize gerçekleşse kim bilir ne yaparlar.
bu sene çok organizeler çok.
geçen sene bu futbolu takip etmeyi bırakacaktım ya kendime söz vermiştim. lanet olsun CL girdi işin içine ve bırakamadık. iğrenç bir ortamda oynanıyor şu ligin futbolu ya. resmen rezalet.
Lemina,andone ve taylan 20 saatte bitti.bjk ghezal ve rosieri 2 saatte aldi
Fabian ne alaka kiSoler veya Fabian Ruiz'e hayır demem
Fabian dediğimiz adam transfer döneminde ismi çıkanlardan çok çok daha iyi Yok yav ciddi misin sabah 5te burda olmuş olamamlan ne 3.30u , uykusuzluktan kendinden haberin yok , 3.30da iyi geceler yazdın, sabah 5te bile burdaydın![]()
fiziğe bakılırsa oliveira bu galibaGalatasaray'ın 8 numarasının fm profili...
Ekli dosyayı görüntüle 218866
Akşam saatleri anlaşma ve sözleşmeler için çok uygun.hatta bi coşkuda olabilir bugün ve yarın ama umitlenmeyecegimOkudum anlamadım reis
Yani bu falcı tam olarak ne demek istiyor iyi transferler geliyor mu demek?