Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
bingo.fiziğe bakılırsa oliveira bu galiba
bakıyorum da oyuncularımıza çok hakimsin üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bingo.fiziğe bakılırsa oliveira bu galiba
transferleri tek yıl için yapmıyoruzlisteler için. ondan sonra iyi topcu gelmez sanmıyorum
Suan ismi gecenlere bakarsak , iyi .nasıl topçu bu
Yarın için herşey çok geç bu gece listeler verilmiyor muAkşam saatleri anlaşma ve sözleşmeler için çok uygun.hatta bi coşkuda olabilir bugün ve yarın ama umitlenmeyecegim
şu lanet dönem bir bitsin de...
diğer tarafta topyekün bir organizasyon var. sessiz kalırsak cl dönüşü fikstürü gördünüz, aralık ayında havlu attırırlar bize.
birinin başkanı diyor ki, "bu sene fıtratımızda olmayan şeyleri" yapacağız.
öbürünün başkanı diyor ki "gizli kavga edeceğiz". gizli kavga ne yahu.
açık açık diyorlar bir de.
fb ve bjk'ye henüz ligin başında verilen imtiyazlara bakın.
gedson'un pozisyonu nasıl kırmızı olmaz? samuel'in pozisyonu nasıl penaltı olmaz?
tek bir basın mensubu konuşmuyor bile.
ancak iki gün önce güle oynaya 3 attığımız (+ 2 golümüz de sayılmadı) maçta bile "antep'te kara gece" diye algı yaptılar. oysaki maçta lehimize ne oldu da biz bu maçı kazandık? ofsayt çizgisi yanlış çekilmiş diye algı yapıyorlar. gedson-osayi'nin 1%'i lehimize gerçekleşse kim bilir ne yaparlar.
bu sene çok organizeler çok.
geçen sene bu futbolu takip etmeyi bırakacaktım ya kendime söz vermiştim. lanet olsun CL girdi işin içine ve bırakamadık. iğrenç bir ortamda oynanıyor şu ligin futbolu ya. resmen rezalet.
Galatasaray'ın 8 numarasının fm profili...
Ekli dosyayı görüntüle 218866
senden sonra nöbeti yenge devir aldıysa bilemem rtasYok yav ciddi misin sabah 5te burda olmuş olamam

İsmi Eray miydi Berkay olmasin?senden sonra nöbeti yenge devir aldıysa bilemem rtas![]()
biz kaleye gitmekte zorlanıyorken full defansif oyuncu mu lazım bize?