Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agalar uçak londra gidiyor dediler iptal oluyo sonra fransaya rotayı çeviriyo diyolar bu adam ne zaman buraya gelecek ne zaman muayneden geçecek ne zaman imzayalcak.

kevin grotsguroys is loadin. :)

Konunun basligina „🟡DEADLINE DAY⚫️“ yazarbilir miyiz?

1693824700820.webp

evraklar yetişmedi olmasın

Sorma 1.5 2 saat çalıştım ama kafa burda. Dün aksam 3.30 da hanım kalkti artik yat dedi diye girdim yattim. Ben yönetici olsam büyük ihtimalle bir senede ölürüm. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben yıldız istemiyorum ama ben burayi eyt kampina çevirmek de istemiyorum. Güzel futbolu başarılı futbolu madagaskardaki adam oynayacaksa alıp getirin ben bunu istiyorum
Ben özel bir şirkette yöneticiyim. Personel devamlı bir şey soruyor. Şuan işim var uçak takip ediyorum, akşam gel dedim artık bir tanesine. Bambaşka bir taraftarlık ve sevgi gerçekten anlatılmaz.

Uçak doğruysa Fransa sınırını taciz ediyor.

Şampiyonlar ligi için oyuncu almaya gerek yok plan program olmadığı belli ligde transfer dönemi 15'inde bitiyor en azından araştıracak süre var ligde rahat edelim Oliveira, Kerem Demirbay gittiğimiz yere kadar gideriz elenirsek de eleniriz bu kadar plansızlıktan sonra bari ligi kaptıramayalım seneye şampiyonlar liginde olamazsak zaten büyük sorun olacak.

Torreira-Demirbay-Oliveira

Midtsjo yerine biri gelecek. Beklentiyi yüksek tutmayın.

Sıralama yukarıda ki gibi olur.

Yerli sorunu bariz. Angelino formunu bulmaya başladı. Kimi keseceğiz Zaha, Ziyech döndüğü zaman.

Şerefsiz Araplar olmasaydı Verratti’yi almıştık gerçekten.

Arkadaslar oyuncunun transfer islemleri icin türkiyeye gelmesine gerek yok

Saglik kontrolü falan hepsini oldugu yerden yapilabilir

Großkreutz olayi yasanmaz insallah

Tor - Oli - Kerem çok mu kötü yav ligde ter türlü iş yapmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt