Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veratti kesin.Fofana ile ilgili son pürüzler gideriliyorVeratti hala gelmedi mi
Ne Verrattin ne de @Keramettin TANRIVERDİ hiçbiri gelmedi.Veratti hala gelmedi mi
Tokat manyağı yapmak lazım bunuUlan yakup tüm dünyayı saydın hala tutturamadın dışarda filan karşıma çıkma seni şaplaklarım.
Öyleyse Hojberg 2 aydır beklettigimiz oyuncu. Beyler son 9 saat kala tüm düğüm çözüldü.Veratti kesin.Fofana ile ilgili son pürüzler gideriliyor
Pilot bile bilmiyordur uçağa futbolcu mu binecek mülteci mi?ulan ucak parise gitti hic bir muhabirde su isim icin gitti diyemiyor
Sabahtan beri Serdar ortaç dinliyorum fantezilerime seni de dahil edebilirimSenin fantezilerine göre mi transfer yapacagiz Serhab
32 yaşında yüksek lisans yapıyorum.veratti olursa iki ögenciye kombine alacagim burdan
kendi aranizda karar kilin vallah billah alacagim
Beyler biz çıkalım siz keyfinize bakınSabahtan beri Serdar ortaç dinliyorum fantezilerime seni de dahil edebilirim
"Şu isim için gitti"ulan ucak parise gitti hic bir muhabirde su isim icin gitti diyemiyor
boş gitmiş, gardhi fransada o çözmeye çalışıyor i guessuçakta kim varmış
bişi derdim ama neyse :duçakta kim varmış